torstai 16. kesäkuuta 2016

Viikonlopun tunnelmia

Viime viikonloppu vierähti Himoksella juhliessa tätini pyöreitä vuosia. Hän oli vuokrannut paikan päältä mökin, mikä oli tällaisille pitkänmatkalaisille oikein toimiva ratkaisu. Matkustimme Himokselle miehen kanssa jo perjantaina, sillä ajattelimme, että lauantaina meillä olisi aikaa käydä lenkillä ja muutenkin vähän rentoutua raskaan työviikon jälkeen. Kaiken lisäksi kyseessä oli minun ensimmäinen vapaa viikonloppu lähes puoleen vuoteen, joten halusin ottaa siitä kaiken ilon irti! No, kävimme kyllä lyhyellä lenkillä, mutta muuten aika hujahtikin autoon sopivan öljyn etsimiseen sekä juhlien alkuvalmisteluihin.

En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Himoksella enkä muutenkaan koskaan ollut käynyt laskettelukeskuksessa talvisesongin ulkopuolella. Oli ihan hauskaa katsella vihreitä rinteitä ja suljettuja lasketteluhissejä keskellä kesää, elämys sekin! Sää oli aurinkoinen, mutta tuuli oli todella kylmä. Juhlien aikana siis ei pahemmin tullut viihdyttyä ulkona, mikä oli vähän sääli. Itse juhlat olivat kuitenkin oikein onnistuneet, vaikka väsymys iskikin sekä minuun että mieheen todella aikaisin!


Tässä asussa oleva mekko on jo useamman vuoden vanha; ostin sen nimittäin opiskeluaikoinani Kuopiosta Nina-nimisestä liikkeestä. Mekko on kulkenut mukanani jo useammissa bileissä, ja valitsin sen myös näihin juhliin. Oli todella vaikeaa miettiä rentoihin juhliin sopivaa asua, mutta mielestäni tämä mekko sopi hyvin tarkoitukseen. Otin kyllä varmuuden vuoksi myös aavistuksen juhlavamman mekon mukaan, mutta päädyin kuitenkin tähän. Yhdistin mekkoon Vilan legginssit, suosikkivyöni Hugo Bossilta ja Mint & Berryn kirjekuorilaukun. Jalassa minulla ovat Tamariksen mokkakorkkarit, jotka nekin ovat jo useamman vuoden vanhat.


Hiustenlaitto oli taas aika vähäistä, mutta väsäsin sentään hieman kiharoita hiuksiini. Minulla on ihan oikea kiharrinkin, mutta nämä kiharat syntyivät letittämällä hiukset muutamaksi tunniksi ennen juhlia. Ne kestivät mielestäni yllättävän hyvin, vaikka en käyttänyt hiuslakkaa kummempia tököttejä!

Sunnuntaina heräilimme jo melko aikaisin, sillä mökin äänieristys ei ollut parhaimmasta päästä. Eli käytännössä kuvio oli sellainen, että kun yksi oli hereillä, kaikki muutkin olivat. Autoimme omalta osaltamme hieman paikkojen ruokkoamisessa, mutta lähdimme melko aikaisin miehen kanssa ajelemaan takaisin kotiin.

Ehdimme vähän siivoilla kotona, käydä kävelyllä ja katsoa Netflixistä Blacklist-sarjaa ennen kuin oli aika valmistautua taas uuteen viikkoon. Tuleva viikonloppu on edellistä rauhallisempi, mutta huomenna perjantaina on kyllä taas pientä juhlintaa luvassa!

Mitä te aiotte tehdä viikonloppuna? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti