sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Uusi laukku!

Ehkä muistattekin, kun alkukeväästä pohdin laukkutilannettani ja totesin, että tarvitsisin ehdottomasti sekä konjakinvärisen että mustan laukun. Kertaan sen verran, että myin noihin aikoihin kirpparilla vanhan Michael Korsin ruskean Hamilton-laukkuni kyllästyttyäni siihen. Koska laukku oli värinsä ja mallinsa puolesta todella monikäyttöinen, tiesin jo silloin tarvitsevani vastaavanlaisen, mutta joltain toiselta merkiltä. Petyin nimittäin jo heti alussa Korsin laukkujen nahan laatuun enkä oikein muutenkaan kokenut enää sopivani heidän kohderyhmäänsä. Niinpä hankin hetken etsinnän jälkeen tämän Ralph Laurenin laukun, johon olen ollut todella tyytyväinen parin ensimmäisen kuukauden ahkeran käytön aikana.


Minulla oli Zalandon sivuilla toivelistallani myös yksi DKNY:n musta laukku. Sen tilaaminen ei kuitenkaan jostain syystä edennyt harkintaa pidemmälle. Viime viikolla kävin sitten Stockalla pyörimässä ennen erästä tärkeää tapaamista. Olin juuri laittanut kaverilleni pettyneen viestin, etten löydä mitään mielenkiintoista koko tavaratalosta, kun eksyin laukkuostastolle. Tarkoituksenani oli vain katsella laukkuja ja huvikseni pyörittelin muutamaa Furlan laukkua käsissäni. Eräästä niistä puuttui hinta ja päätin muuten vain kysäistä sitä, kun myyjä sattui sopivasti tiedustelemaan, tarvitsisinko apua. Kävi ilmi, että laukku oli jäänyt Hulluilta päiviltä jäljelle ja että sen hinta olisi 199 euroa. Minusta se oli todella halpa hinta Furlan laukusta, joten päätin saman tien ostaa laukun. Olin nimittäin jo ehtinyt vertailla sitä muihin tarjolla olleisiin mustiin laukkuihin ja totesin juuri tämän laukun mallin olevan sopiva omiin tarpeisiini. Toki myös hinta vaikutti, sillä muut Furlan laukut olivat puolet tuota kalliimpia.

Niinpä poistuin Stockalta uusi laukku kainalossani ja suuntasin tapaamiseeni erittäin iloisena! Joskus minullakin käy tuuri, sillä yleensä en löydä mitään alennuksesta, vaan isken silmäni normaalihintaisiin uutuuksiin. Mitä tästä opin? Joskus kannattaa todella odottaa ennen kuin hankkii jotain, sillä sopiva tuote saattaa ihan sattumalta kävellä vastaan. Tämä laukku pääsi muuten heti samana päivänä vielä käyttöön ja esittelen sitä vielä myöhemmin asukuvissa.

Mitä pidätte uudesta laukustani? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti