tiistai 14. kesäkuuta 2016

Toimistoasu

Teen harvoin perinteistä toimistotyötä, mutta nyt olen pari viikkoa kesäkuussa sellaisissa hommissa. On jotenkin todella virkistävää, kun koko päivää ei tarvitse viettää treenivaatteissa. Niinpä olen päättänyt huolelliseti panostaa pukeutumiseen, kun siihen on kerrankin mahdollisuus! Varautukaa siis asukuviin!

Olen keskustellut parinkin ystäväni kanssa pukeutumisesta. Olemme kaikki liikunta-alan töissä, joissa tosiaan pukeutuminen on varsin erilaista kuin vaikkapa toimistotyössä. Niinpä meistä on ihanaa panostaa pukeutumiseen vapaa-ajalla, mistä tosin joskus kuulemme sellaista kommenttia, että olemme jopa aavistuksen ylipukeutuneita. Tilaisuudet käyttää tavallisia vaatteita ovat kuitenkin niin harvassa, että minä ainakin otan niistä jokaisesta ilon irti! Olin viime viikolla yhden tällaisen ystäväni kanssa lounaalla, ja hän hihkaisi lähes heti, että "ihanaa kun sä oot taas panostanut pukeutumiseen".


Tähän asuun yhdistin Anna Fieldin ihanan sinisen pitsimekon. Sen päälle puin jo lähemmäs kymmenen vuotta sitten Zarasta ostamani trikooliehukkeen. Jalassa ovat jälleen kerran Capricen ballerinat ja kädessä Ralph Laurenin laukku.

Mitä pidätte asusta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti