tiistai 7. kesäkuuta 2016

Mustavalkoinen asu

Tällä kertaa esittelyssä on Dorothy Perkinsin mustavalkoinen kesämekko, jonka puin päälleni hellepäivänä. Kävimme silloin miehen kanssa jälleen näytössä, joissa tosiaan olemme viime aikoina juosseet varsin ahkerasti. Mekko on materiaaliltaan puhtaasti tekokuitua, mutta mielestäni se on silti ihan mukava päällä. Pidän jostain syystä todella paljon tällaisesta mustavalkoisesta printtikuviosta; minulta löytyy sitä niin mekoissa kuin hameissakin. Yritin myös tässä asukokonaisuudessa sisäänajaa Globalin ballerinoja, sillä olimme autolla liikkeessä ja tiesin, ettei kävelyä olisi kovin paljon luvassa.


Jotta asukokonaisuus ei olisi liian yksitoikkoinen, päätin valita laukuksi punaisen nahkalaukkuni, jonka hankin viime kesänä Kreetalta. Laukusta meinaa tosin yksi ommel hieman purkautua, joten minun pitäisi viedä se jossain vaiheessa ensiapuun suutarille. Tarkoitus on viedä myös kaksi mekkoa ompelijalle ennen muuttoa, sillä olen nykyiseltä seudultamme löytänyt oikein pätevän ompelijan. Uudelta asuinalueelta ei välttämättä heti löydy ompelijaa, joten mekot pitäisi saada työn alle mahdollisimman pian! Kunhan vain saisi jossain vaiheessa sen verran aikaiseksi!

Maltan tuskin odottaa, että uusi koti löytyy ja pääsemme muuttamaan! Nykyisessä kodissamme alkaa syksyllä julkisivuremontti, mutta olemme jo tässä vaiheessa joutuneet tyhjentämään parvekkeemme. Koska varastomme on aivan täynnä, ovat parvekkeen kalusteet ylimääräisessä huoneessamme. Kaaos ärsyttää minua aivan suunnattomasti, joten en malta odottaa, että pääsemme muuttamaan. Tosin joudumme todennäköisesti tekemään remonttia uudessa kodissamme, joten taidan joutua sietämään kaaosta vielä hetken jos toisenkin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti