sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Lauantain tunnelmia

Lauantaina tarkoitukseni oli alunperin käydä salilla. Menin kuitenkin edellisenä iltana todella myöhään nukkumaan, sillä kotiuduttani minun oli aivan pakko saada luettua Kristina Ohlssonin Skuja själar -kirja loppuun. Siinä vierähtikin niin paljon aikaa, että menin nukkumaan vasta kolmelta. Heräsin kyllä jo yhdeksän aikaan aamulla, kun mies nousi ylös, joten aamu ei mennyt pitkäksi. Salille en kuitenkaan jaksanut lähteä, vaan päätimme suunnata Jumboon ja IKEAan.

Mies halusi etsiä itselleen uusia vaatteita ja löysikin aika monta kivaa. Minun ei ollut tarkoitus ostaa mitään ihmeempää, mutta innostuin kuitenkin hankkimaan H&M:ltä pari mekkoa. Minulla oli ennalta jo tuollainen musta mekko, jonka ostin viime kesänä muistaakseni alennusmyynneistä. Se on osoittautunut niin mieluisaksi kesävaatteeksi, että päätin ostaa itselleni toisen samanlaisen ja lisäksi saman mekon myös vihreänä. Uskon, että näitä molempia tulee käytettyä useasti tänä kesänä. Ne sopivat myös vähän sateisempaan ja viileämpään keliin.


Hankin itselleni myös uuden huivin, sillä ihastuin tämän huivin monivärisyyteen. Koska omistan kuitenkin huiveja enemmän kuin tarpeeksi, päätin karsia vaatekaapistani jälleen kerran vaatteita. Keräsin illalla muovikassillisen nyppyyntyneitä tai muuten huonoksi menneitä vaatteita, jotka aion viedä kierrätykseen. Lisäksi minulle kertyi IKEA-kassillinen vaatteita ja muuta tavaraa kirppikselle.


Olen todennut, että minun on hyvä kriittisesti katsella vaatekaappini sisältöä useamman kerran vuodessa. Jos katson talvella kesävaatteita, saatan jättää kaappiin sellaisiakin vaatteita, joilla ei kuitenkaan ole käyttöä. Sen sijaan kesällä minulla on paljon selkeämpi käsitys siitä, mitkä vaatteet ovat käytössä ja mille ei ole enää tarvetta. Niinpä tämä systeemi tuntuu ainakin tällä hetkellä toimivalta. Olen tosin ihan varma siitä, että muuton kynnyksellä kassiini eksyy vielä lisää vaatteita ja tavaroita.Niin on nimittäin käynyt aina ennenkin!

Aikaisemmin olen vienyt kirppistavarani itsepalvelukirppikselle. Nyt aloin kuitenkin miettiä, pitäisikö näin kesällä suunnata Hietsun kirppikselle myymään. En itse kiertele kirppiksiä enkä ole koskaan ollut kyseisellä kirppiksellä. Olen kuitenkin kuullut, että monet ovat saaneet siellä myytyä aika paljonkin tavaraa pois, mikä tietysti kiinnostaa myös minua. Onko joku teistä blogissani vierailevista ollut Hietsussa myymässä? Millaisia kokemuksia teillä on? :)

Jumbon jälkeen suuntasimme miehen kanssa vielä IKEAan. Kävimme katsomassa heidän keittiövalikoimaansa, mistä saimmekin yhden kivan idean tulevan kotimme keittiöön. Loppuillan mies viettikin netissä tutustumalla erilaisiin keittiövaihtoehtoihin sekä lattioihin. Hän on ehtinyt tehdä myös suunnitelmia uuden kotimme pihalle. Remontti- ja sisustusjuttuja on siis tulossa, sillä luulisin meidän hankkivan uuteen kotiimme myös jonkin verran uusia kalusteita. Ainakin tarvetta on uudelle sohvapöydälle, työpöydälle, yöpöydälle, sängyn rungolle sekä kirjahyllylle. Saa nähdä, mitä muuta vielä keksimme. Esimerkiksi TV-tason vaihtaminen uuteen on myös yksi vaihtoehto!


Nyt lähden aamiaiselle keskustaa kohti! Mukavaa sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti