lauantai 25. kesäkuuta 2016

Kaupunkijuhannuksen tunnelmia

Tuntuu siltä, että juhannus koittaa aina varkain; en ehtinyt tänä vuonna yhtään orientoitua koko keskikesän juhlaan. Miehelläni on ollut tapana jo monena vuotena järjestää kaupungissa kavereilleen grillibileet, joissa minäkin olen ollut osallisena viime vuosina. Viime kesänä tosin lähdimme juhannuksena reissuun, joten silloin bileitä ei järjestetty. Tänä vuonna puolestaan oli ihan viime hetkeen asti epäselvää, ketkä osallistuisivat juhliimme. Loppujen lopuksi saimme kuitenkin ihan mukavasti porukkaa kasaan.


Keli ei ollut eilen kovin kummallinen, mutta vietimme siitä huolimatta koko illan ulkona terassilla. Minä värjöttelin loppuillan viltin alla, mikä ei tosin ollut ensimmäinen kerta. Onneksi ei kuitenkaan satanut paria lyhyttä kuuroa lukuun ottamatta. Sitä paitsi viileähkössä kelissä myös viini säilyi kylmänä! :D

Juhannukseen kuuluu ulkona olemisen lisäksi luonnollisesti myös grilliruoka, jota tuli syötyä myös tänään. Minulle ei viini oikein maistunut, vaikka olinkin varannut juhannusjuhliimme suosikkiviiniäni. Niinpä tänään olo oli ihan hyvä, kun heräsin - etenkin kun en lähtenyt baariin muun revohkan mukana.


Puhuimme muuten miehen kanssa, että haluamme uuden kotimme pihaan tällaisen olemassaolevan sohvaryhmän lisäksi kunnon ruokailuryhmän. Tällaiselta matalalta sohvapöydältä syöminen on nimittäin aika hankalaa. Uuden kotimme piha on sitä paitsi sen verran iso, että sinne saa rakennettua ison terassin. Näin ollen tilaa on sohvaryhmän lisäksi myös ruokapöydälle. Pitää katsoa, josko syksyn alesta löytyisi jotain sopivaa!


Jos eilen sää oli pilvinen, tänään meitä hemmoteltiin ihanalla auringonpaisteella. Mies viettää tänään synttäreitään, joten hän lähti juhlimaan kavereidensa kanssa. Minä kuitenkin päätin ottaa tänään rauhallisemmin, joten nautin päivällä auringonpaisteesta ja (jälleen kerran) grilliruoasta. Muuten sitten päivä kuluikin lähinnä leväten, siivoten ja pyykkiä pesten. Alan varmaankin vähitellen päästä lomatunnelmaan!


Huomenna ajattelin käydä salilla ja sen jälkeen nauttia (toivottavasti) kauniista päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti