lauantai 18. kesäkuuta 2016

Hyväksytty ehdollinen ostotarjous!

Eilen oli kerrassaan huikea viikonlopun aloitus, sillä meidän ehdollinen ostotarjouksemme hyväksyttiin! Jos kaikki menee hyvin, olemme paritalon omistajia tänä kesänä! Fiilis alkaa olla olla jo varovaisen innostunut, vaikka uskallankin huokaista vasta siinä vaiheesssa, kun kauppakirjat on allekirjoitettu.


Uudessa asunnossamme on tehty kylppäriin ja pikkuvessaan remontti muutama vuosi sitten, joten emme ajatelleet tehdä niihin isoja muutoksia. Tilat ovat toki siistit, mutta eivät ihan meidän mieleisemme kuitenkaan. Ajattelimme, että emme rupea tekemään niille mitään sen kummempaa, mutta teemme pieniä muutoksia. Todennäköisesti poistammme suihkukaapin ja vaihdamme sen tilalle suihkuseinän tai jotain vastaavaa. Saatamme myös lisätä kylppäriin yhden lisäkaapin pesukoneen päälle. En ihan pidä kylpyhuoneen lattian väristä, mutta sille tuskin teemme mitään.


Sen sijaan aiomme vaihtaa uuteen kotiimme keittiön kokonaan ja asentaa uuden lattian. Lisäksi luvassa on seinien maalausta, väliovien vaihto sekä katon paneloinnin uusiminen. On myös tarkoitus rakentaa iso terassi pihallemme! Mies on remontoinut tämän nykyisen asuntomme lattiasta kattoon, mutta tällä kertaa tarkoituksemme on käyttää ammattilaista keittiön remontissa. Lähinnä siitä syystä, että omat voimavarat eivät riitä ihan kaikkeen. Minä jään toki pitkälle kesälomalle ensi viikolla, mutta miehellä ei ole lomaa ollenkaan. Sen vuoksi minusta on järkevämpää olla ottamatta koko remontointiurakkaa omille harteille.


Eilen oli näin ollen monta syytä juhlia, sillä meidän ostotarjouksemme lisäksi äidilläni alkoi kesäloma. Juhlistimme sitä syömällä hyvin Pompierissa (Tarte tatin jälkiruokana oli aivan taivaallisen hyvää!), minkä jälkeen jatkoimme iltaa serkkuni sekä hänen miehensä kanssa BLVD:ssa. Samalla tuli tehtyä vähän lisää lomasuunnitelmia: Lissabonin lisäksi luvassa on vierailu Lappiin ja mahdollisesti myös Karhunkierros Rukalla.


Kotimatka tosin hieman latisti tunnelmaa, sillä myöhästyin minuutilla junasta ja jouduin odottamaan seuraavat puoli tuntia. Kävelymatka kaatosateessa asemalta kotiin ei myöskään ollut erityisen hohdokas, sillä kenkäni olivat kirjaimellisesti täynnä vettä eikä sateenvarjo suojannut juuri lainkaan rankkasateelta. No, sattuuhan sitä!

Ihanaa lauantai-iltaa teille kaikille, mitä aiotte tehdä tänään? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti