sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Uusi mekko käytössä

Viime viikon sunnuntaina oli heti sopiva tilaisuus käyttää uutta Zalandolta tilaamaani Dorothy Perkinsin mekkoa. Mekko on mielestäni aivan ihana ja uskon sillä olevan paljon käyttöä tulevana kesänä! Koska kyseessä oli aavistuksen virallisempi töihin liittyvä tilaisuus, olisin mielelläni iskenyt korkkarit jalkaan. Tiesin kuitenkin viettäväni käytännössä koko päivän jalkojen päällä, joten sen vuoksi tyydyin ballerinoihin. Näissä Capricen ballerinoissa on kaiken lisäksi aavistus korkoa, joten ne ovat melko jalkaystävälliset.


Huomaatteko muuten, että mätsäsin kynnet ja viime kesänä Kreetalta ostamani laukun sävy sävyyn? Rakastan tällaisia pieniä yksityiskohtia, mutta jaksan aika harvoin nähdä tarpeeksi vaivaa. Ehkä taas kesällä on enemmän aikaa; jospa vaikka hiuksiakin jaksaisi taas laittaa. 

Päivä oli ihan uskomattoman rankka ja oikeastaan kaikki mikä saattoi mennä pieleen myös meni pieleen. Harmitti todella paljon, mutta minkäs teet. Onneksi päivää piristi lukuisat kukat, jotka roudasin aivan väsyneenä kotiimme. Tämä kimppu on yksi suosikeistani, ja se on muuten edelleen hengissä minun onnettomasta hoidostani huolimatta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti