tiistai 17. toukokuuta 2016

Takaisin elävien kirjoihin

Huh, mikä viikon aloitus! Olin viime viikolla joka ikinen päivä töissä ja kärsin siinä sivussa kamalasta kurkkukivusta. Muutenkin olo oli vähän kummallinen, mutta en ehtinyt miettiä sitä enempää. Olin iltaisin todella väsynyt, mutta laitoin sen vain töiden piikkiin. Kunnes sitten sunnuntain ja maanantain välisenä yönä heräsin kauheisiin vatsavaivoihin, joiden kanssa valvoinkin aamuun asti. Kun nousin ylös, suuntasin suoraan sohvalle ja totesin, etten ole työkykyinen. Tämän jälkeen minulle nousi kuume ja vatsatauti lähti kunnolla jylläämään. Olin ihan taju kankaalla koko päivän enkä jaksanut illalla käydä edes suihkussa tai pestä hampaita huolellisesti; hyvä kun jaksoin raahata itseni sänkyyn nukkumaan.

Kuva

Onneksi tänään on jo hieman parempi olo enkä ole enää oksentanut. Kuumekin on ainakin hetkellisesti laskenut, mutta en ole vieläkään ihan täysissä voimissani. Onneksi työasiat järjestyivät yllättävän hyvin, joten niistä ei nyt tarvitse huolehtia.

Kevät on ollut aika raskas, mutta noin kuukauden kuluttua minulla alkaa kesäloma! Lisäksi nyt lähiviikkoina taidamme tehdä kaupat molemmista asunnoistamme, sillä molemmat ostajat ovat saaneet omat asuntonsa kaupaksi. Niinpä me alamme nyt ihan tosissamme etsiä uutta kotia! Tänään oli tarkoitus käydä katsomassa rivitaloa, mutta jouduimme siirtämään sitä sairastumiseni takia toiselle päivälle. Toivottavasti uusi ihana koti kuitenkin löytyy pian, sillä en malta odottaa pääseväni muuttamaan!

Miten teidän viikkonne on alkanut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti