lauantai 21. toukokuuta 2016

Kampaajakäynnin asu

Pistäydyin viime viikolla jälleen kampaajalla, jonne päätin pukeutua aika kesäisesti aurinkoisen päivän kunniaksi. Joidenkin mielestä tosin mustat vaatteet eivät sovi kesään, mutta minä olen eri mieltä. Esimerksiksi tämä asu on minusta ihan pirteä oranssien trikoiden ja vaalean laukun vuoksi, vaikka mekko onkin musta.

Musta mekko - tai ehkä pikemminkin tunika - on ostettu viime kesän alennusmyynneistä H&M:ltä. Ihastuin siihen heti eikä ihastus ole vieläkään laantunut. Mekko on todella mukava päällä ja on mielestäni kaunis, ehdottomasti yksi kesän luottoasuistani!


Espritin trikoot ostin jo monta vuotta sitten Oulusta ja olen käyttänyt niitä jo pitkään. Myös nämä ballerinat ovat yhdet kesän suosikkikengistäni ja nekin jo usemaman vuoden vanhat. LV:n laukku on aika uusi tuttavuus, sillä sain sen äidiltäni kuun alussa. Tiedän, että Louis Vuittonin laukut jakavat mielipiteitä, mutta minä pidän niistä. Tämä Neverfull on myös hyvän kokoinen, sillä siihen mahtuu tarpeen mukaan todella paljon tavaraa!

Hiukset ovat vähän tylsästi taas auki eikä niitä ole sen pahemmin laitettu. Voisin käyttää syynä sitä, että olin menossa kampaajalle. Totuus on kuitenkin se, että tuskin olisin laittanut niitä sen kummemin, vaikka kampaajakäyntiä ei olisikaan ollut luvassa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti