keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Seilorimekko ja vaatekaapin täydennystoiveita

Huhtikuun viimeinen viikko on jo pyörähtänyt käyntiin, joten mikäpä sen parempi ajankohta täydentää hieman kesävaatevarastoa! Päivitin reilu viikko sitten vaatekaappiani siten, että otin kesävaatteet esille ja laitoin talvivaatteet ylähyllyille säilöön. Samalla iski taas sellainen tunne, että kesämekkovarastoa voisi hieman täydentää. Ostin viime kesänä monta ihanaa mekkoa, mutta siitä huolimatta koin tarvetta hankkia muutama hieman rennompi ja arkisempi mekko. Niitä on mukava käyttää todella kuumilla keleillä, kun taas taas viileämpien säiden iskiessä voi käyttää aavistuksen paksumpia ja jokseenkin "virallisempia" mekkoja. Kesällä asuni koostuu lähes aina mekoista ja hameista, joten niille on näin ollen paljon käyttöä!


Eräänä iltana eksyin taas selaamaan Zalandon valikoimaa, josta löysin tämän Dorothy Perkinsin seilorimekon. Käytän harvoin raidallisia mekkoja, mutta ajattelin tämän olevan ihan hauska kesällä. Koska hinta oli myös varsin edullinen, päätin tilata mekon itselleni. Toivottavasti sillä on paljon käyttöä tulevana kesänä! :)

Vaatekappia järjestellessäni totesin myös tarvitsevani vähintään yhden tai mahdollisesti jopa kaksi klassista neuletta. Nyt ei todellakaan ole viimeaikaisten shoppailujen vuoksi oikea hetki panostaa kunnon neuleeseen, mutta jossain vaiheessa ajattelin tilata itselleni laadukkaan neuleen. Katselin vähän GANTin neuleita sillä silmällä. Lähinnä niiden kohdalla pohdin sitä, onko hinta-laatusuhde hyvä ja onko helman pituus riittävä. En yhtään pidä sellaisista neuleista, jotka nousevat inhottavasti selästä. Minusta neule saa olla aavistuksen väljä, mutta sen pitäisi mielellään myös istua oikeista kohdista. Täytynee siis jossain vaiheessa tilata muutama neule kokeiluun!

Neuleen lisäksi olen alkanut pohtia Acnen Canada-huivin ostamista viininpunaisena. Myös tummansininen väri kiinnostaisi minua, mutta vähän pohdin vielä sitä, olisiko se niin monikäyttöinen. Minulla ei (ihme kyllä) ole yhtäkään viininpunaista huivia tai ylipäätään vaatetta, joten se voisi olla hyvä lisä vaatekaappiini. Ajattelin ehkä pyytää huivia synttärilahjaksi, vaikka synttärini ovatkin kesällä eivätkä näin ollen ehkä otollisin ajankohta huivin käyttöä ajatellen. Uskon, että syksyllä ja talvella sille kuitenkin olisi paljon käyttöä!

Onko teillä vaatteita tai asusteita, joita toivoisitte saavanne vaatekaappiinne? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti