maanantai 25. huhtikuuta 2016

Päivitystä asuntoasioista!

No nyt kävi sitten niin, että minun asuntoni ostaja sai oman kotinsa myytyä! Näin ollen (jos mitään ihmeellistä ei tapahdu) kaupat minun asunnostani tehdään ensi kuun puolivälissä! Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että me voimme miehen kanssa alkaa tehdä uudesta kodista ehdollisia tarjouksia. Ehdollisia sen vuoksi, että miehen asunnon ostaja on vasta laittanut oman kotinsa myyntiin.

Vähän jännitystä elämään tuo myös se, että mies vaihtaa toukokuun alussa työpaikkaa emmekä vielä tiedä, miten pankit suhtautuvat asiaan. Olemme saaneet lainatarjouksia monista eri pankeista, mutta ne on haettu ennen kuin työn vaihtuminen oli tiedossa. Koska meillä kuitenkin on omaa rahaa ihan riittävästi ja minä olen ollut omassa työpaikassani jo useamman vuoden, toivon ettei miehen työn vaihtuminen muodostu isoksi ongelmaksi. Kysymällä tämänkin asia toki selviää; mies onkin jo varannut ajan omaan pankkiinsa. :)

Kuvaa vanhasta kodistani :)

Uuden kodin kriteerit olivat alunperin rivi- tai paritalokolmio pihalla ja hyvien yhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla. Nyt olemme kuitenkin innostuneet katselemaan myös neliöitä ja jopa omakotitaloja! Saa nähdä, mihin päädymme, mutta aika jännittävää, jos kohta pääsee kiertelemään ihan vakavissaan näyttöjä ja tekemään tarjouksia! Tähän asti aikataulu on nimittäin ollut ihan auki emmekä ole sen vuoksi oikein uskaltaneet innostuakaan mistään lupaavista kohteista. Taisimme viimeksi käydä näytössä maaliskuun puolella, joten nyt voi aktivoitua ihan eri tavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti