sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Mihinkäs seepra raidoistaan pääsisi!

Koska laukkukokoelmani on kirppistelyn jälkeen pienentynyt neljällä laukulla, olen pohtinut uuden laukun ostamista. Tarvitsisin konjakinvärisen käsilaukun lähinnä sen monikäyttöisyyden vuoksi, mutta vielä en ole löytänyt täysin sopivaa laukkua. Tilasin kyllä maaliskuussa Zalandolta yhden Ralph Laurenin konjakinvärisen laukun. Laukku oli muuten todella mieleinen, mutta olkahihnaa ei saanut irrotettua. Niinpä se lähti palautukseen ja minä jäin ilman laukkua. Yritin katsoa muuta valikoimaa ja kävin hypistelemässä laukkuja myös Stockalla. Olisi nimittäin mukavaa päästä hypistelemään ja vertailemaan laukkuja livenä, sillä kuvien perusteella on vaikeaa muodostaa kokonaiskäsitystä. Stockalla oli kuitenkin minun makuuni todella tylsä valikoima, joten laukku jäi ostamatta. Yritin selata myös Coccinellen ja DKNY:n laukkuja, mutta en löytänyt mieleistäni heidänkään valikoimistaan.

Kun sopivaa laukkua ei löytynyt, aloin pohtia pitäisikö sittenkin säästää kerralla vähän enemmän rahaa ja hankkia LV:n Neverfull Damier Ebène -kuosilla. En ole vielä ihan varma, mistä aion raapia siihen tarvittavat roposet kasaan ja samanaikaisesti säästää Jenkkien reissua varten. Ajattelin kuitenkin, että jos en löydä muualta laukkua, ostan jossain vaiheessa tuon LV:n. Uskon sen nimittäin olevan monikäyttöinen ja sopivan moneen asuun. Laukku on kuitenkin aika hintava, joten vielä pitää vähän harkita asiaa.
Kuva

Tilasin vielä maaliskuun puolella Zalandosta itselleni uudet Vagabondin saappaat sekä pari kesämekkoa, jotka esittelen teille myöhemmin. Saapaskelit ovat jo ohi, mutta uskon saappailla olevan paljon käyttöä sitten syksyllä!

Lisäksi päätin vihdoin satsata uusiin alusvaatteisiin, joita minun on pitänyt ostaa jo jonkin aikaa. Ajattelin, että on ehkä mukavampaa sovittaa niitä rauhassa kotona kuin kaupassa, joten sen vuoksi päätin ensimmäistä kertaa rohkaistua tilaamaan myös niitä. Aikaisemmin en ole nimittäin tilannut alusvaatteita, vaan käynyt mieluummin sovittelemassa niitä kaupassa.

Vaatekaappini kaipaisi myös kipeästi uutta (mielellään valkoista tai luonnonvalkoista) neuletta ja farkkuja. Farkut ostan yleensä aina JC:stä, sillä he lyhentävät niiden lahkeet kaupan päälle. Olisi myös mukavaa ostaa laadukas neule, mutta haluaisin sen silti maksavan reilusti alle 100 euroa. Onneksi neulekelit lienevät kohta takanapäin, eli voin siirtää neuleostokset ensi syksyyn, jos nyt sopivaa ei satu tulemaan vastaan! Sen verran olen nimittäin oppinut, ettei kannata ostaa jotain sinne päin olevaa vaatetta. Sellaiset nimittäin jäävät helposti kaappiin pölyttymään.

Kengissä, vöissä ja laukuissa yritän satsata aina laatuun, mutta nyt olen vähän alkanut kiinnittää  huomiota myös huivien materiaaleihin. Vaatteissa en ole ollut yhtä tarkka, mutta jossain vaiheessa tekisi mieli ostaa jokin laadukas villakangastakki. Olen myös kauppoja kierrellessäni alkanut tarkkailla vaatteiden ompelujälkeä ja sitä, menevätkö saumat mutkalle. Ehkäpä myös vaatekaappini alkaa vähitellen ilmestyä myös hieman laadukaampia vaatteita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti