tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kampaajakäynnin jälkeen

Niin kuin viime viikolla kirjoittelin, olin vähällä  unohtaa koko kampaajakäyntini! Onneksi kuitenkin muistin aikani ajoissa ja pääsin taas vähän fiksaamaan hiuksiani. Ahkeran hopeashampoon ja Color Mask -hoitoaineen käytön seurauksena hiusten väri ei ollut enää niin keltainen kuin aikaisemmin. Niinpä tällä kertaa värjättiin ainoastaan tyveä ja leikattiin hieman latvoja. Hiusten sävy on omaan makuuni vielä jokseenkin lämmin, mutta toivon auringon vaalentavan sitä kauniisti tulevana kesänä!

Minulla on sellainen tapa, että leikkautan hiusteni latvat joka kerta kun käyn kampaajalla. Niitä ei leikata paljon, mutta kuitenkin sen verran, että latva pysyy siistin näköisenä. Hiukseni eivät ole yli kymmeneen vuoteen olleet yhtä pitkät kuin tällä hetkellä. Tämä pituus on mielestäni ihana, mutta kovin paljon pidemmäksi en ajatellut antaa hiusteni enää kasvaa. Minusta ylipitkät hiukset eivät ole kauniin näköiset.


Asuksi  valitsin itselleni Top Shopin violetin mekon, joka on minusta ihanan värinen. Yhdistän siihen lähes joka kerta Hugo Bossin mustan nahkavyön sekä Pier Onen nilkkurit. Koska mekon pääntie on laaja, päätin lisätä asuun äidin lahjoittaman Efva Attlingin korun. Laukuksi puolestaan valitsin LV:n, sillä se sopii asuun mielestäni kauniisti ja on käytännöllisen kokoinen.

Mitä pidätte kampaajakäynnin lopputuloksesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti