lauantai 30. huhtikuuta 2016

Huhtikuun kulutetut

Mukavaa vappuaattoa! Minä olen tänään ihan normaalisti töissä eikä illaksikaan ole sen kummempia suunnitelmia. Nyt ajattelin kuitenkin esitellä teille huhtikuun aikana loppuneita tuotteita!

Barnängenin NutriSkin-vartalovoide persikantuoksuisena on minusta ihan mahtava tuote! Ostan tätä aina Ruotsissa vieraillessani; jouluna hamstrasin voidetta useamman pullon. Voide tuoksuu hyvältä, imeytyy nopeasti ja hoitaa ihoa juuri sopivasti. Lisäksi hintakin on edullinen!

Mirame kynsilakanpoistoaine on luottotuotteeni, josta olen kirjoittanut jo monta kertaa aikaisemmin. Niinpä jälleen kerran tyydyn toteamaan, että tässä tuotteessa on loistava hinta-laatusuhde!


Bevitan voide on myös luottotuotteeni, jota ostan aina edellisen tuubin loputtua. Tätä käytän ainoastaan kohdennetusti tietyille kuivemmlle ja herkemmille ihoalueille, sillä voide on aika rasvainen. En nimittäin pidä liian rasvaisista ja hankalasti levittyvistä vartalovoiteista koko kroppaan käytettyinä.

I Love -sarjaan kuuluva Coconut & Cream -suihkucremen sain ystävältäni, joka puolestaan oli saanut tämän lahjaksi. Ystäväni ei pidä kookoksesta, mutta minä otin mielihyvin tämän tuotteen vastaan! Suihkucreme (tai mikä tämän shower crèmen oikea suomenkielinen termi lieneekään) oli minulle uusi tuttavuus, sillä yleensä käytän suihkugeelejä. Tuoksu ja koostumus olivat kuitenkin oikein miellyttäviä, vaikka yleensä suosinkin ehkä enemään sitruksentuoksuisia tuotteita. Voisin kuitenkin hyvin käyttää tätä uudelleen!


Biothermin minikokoinen Aquasource-sarjaan kuuluva geelimäinen voide on ollut minulla matkoilla mukana päivävoiteena meikin alla. Sen koostumus on yleensä aavistuksen liian kevyt minun ihoni tarpeisiin, mutta näin keväällä ihon ollessa aika hyvässä kunnossa voide on ollut hyvä valinta meikin alle. Voide alkoi olla jo sen verran vanha, että katsoin parhaaksi käyttää sen loppuun ennen kuin koko tuote menee pilalle.

Lumenen Quick drying top coat on ollut ihan toimiva tuote, sillä se on kuivattanut kynsilakan mielestäni aika nopeasti eikä ole lähtenyt rullautumaan pois kynnen päältä. Voisin ostaa tämän uudelleen!

Louis Widmerin silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille osoittautui ihan kelpo tuotteeksi, voisin ostaa tätä uudelleenkin! Kaipaisin kuitenkin vielä aavistuksen parempaa puhdistustehoa, joten täydellisen silmämeikinopoistoaineen etsintä jatkuu yhä! Ehdotuksia hyvistä luottotuotteista otetaan vastaan! :)


Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjan Dry Skin Cocktail, eli ravitseva tehohoito, ei aluksi vaikuttanut erityisen kiinnostavalta tuotteelta. Sain tämän lahjaksi ja ajattelin maaliskuun loppupuolella ihan huvikseni testata, miltä seerumi tuntuisi yövoiteeseen yhdistettynä. Jo muutaman päivän käytön jälkeen ihoni pienet ja lähes huomaamattomat otsalla näkyneet kuivuudesta johtuneet näpyt olivat huomattavasti vähentyneet. Pidin tästä tuotteesta todella paljon ja ajattelin nyt tämän loputtua käyttää samaan tarkoitukseen Nuxen kuivaöljyä, jota minulta sattuu löytymään. Voisin kyllä ehdottomasti ostaa tätä Lumenen seerumia myös uudelleen! Uusi suosikkituote siis!

Sain Yves Rocherin karitevoita sisältävän käsivoiteen ystävältäni lahjaksi. Olen käyttänyt sitä yhdessä saman sarjan käsien kuorinnan kanssa ja ollut oikein tyytyväinen hoitotehoon. Valitettavasti tämä purkki on minun käsittelyssäni ilmeisesti hieman vaurioitunut, sillä kansi ei oikein sovi yhteen purkin kierteisiin. Niinpä lopputulos on se, että kansi on joka käyttökerralla jäänyt hieman auki ja näin ollen purkissa olleet voiteen rippeet ovat valitettavasti kuivuneet. Hieman harmittaa, etten saanut tätä loistavaa tuotetta käytettyä loppuun saakka, mutta minkäs teet. Voiteesta sanon vielä sen verran, että hoitoteho on loistava, mutta se imeytyy aika hitaasti. En siis käyttäisi päivällä tätä voidetta (päiväkäytössä luotan Natusanin vastaavaan), mutta yöksi laitettuna tämä on kerrassaan mahtava tuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti