keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Huhtikuun kosmetiikkahankintoja

Ei kuukautta ilman kosmetiikkahankintoja! Päätin jälleen kerran täydentää kosmetiikkavarastojani, sillä ne kaipasivat jälleen täydennystä. Tein tosin jälleen yhden heräteostokseni, mutta muuten olen ollut jokseenkin järkevä ostoksissani.

Ostan usein Lumenen päällyslakkoja, sillä ne ovat edullisia ja mielestäni toimivat ihan hyvin. En ole oikein huomannut päällyslakoissa mitään eroja, joten sen vuoksi ostan usein edullisimman tuotteen.
Jossain vaiheessa minulla oli oman mittapuuni mukaan aika isokin kynsilakkavarasto, mutta olen viimeisen vuoden aikana pyrkinyt karsimaan sitä. Olen myynyt monia lakkoja kirpputorilla enkä ole aina heti ostanut uutta lakkaa heti edellisen loputtua. Viime aikoina olen muutenkin Lumenen värilakkojen sijaan suosinut enemmän Mavalan lakkoja, sillä ne pysyvät minun kynsissäni paljon Lumenen vastaavia paremmin. Mavalan lakat ovat kaiken lisäksi jokseenkin halpoja, joten hutiostos ei kirpaise niin paljon kuin ehkä hieman kalliimman merkin kohdalla!

Tämä Mavalan Petunia-sävyinen lakka numero 275 oli puhdas heräteostos, mutta minulla pitää aina kesää varten olla jokin pinkki lakka. Lakan sävy on niin pullossa kuin kynnelläkin mielestäni kaunis, joten ehkäpä tästä tulee tulevan kesän suosikki! :)

Koska Emotionilla juhlittiin synttäreitä, päätin hyödyntää muutaman tarjouksen. Lumenen Bright Now -sarjan suojakertoimellinen päivävoide sekä saman sarjan silmänympärysvoide olivat yhteispakkauksessa aika hyvässä alennuksessa, joten päätin hankkia sellaisen. Tykästyin nimittäin todella paljon kumpaankin voiteeseen. Lisäksi ostin kaksi Arctic Sun -hohdeaurinkopuuteria varastoon. Tämä on nimittäin sellainen tuote, joka sopii minun vaaleaan ihooni todella hyvin.


Meikkien ja muun kosmetiikan lisäksi ostin vielä uuden Tangle Teezer -harjan, sillä salikassissa ollut harjani on jo tullut tiensä päähän. Mukaan tarttui myös Mavalan Marrakech-sävyinen lakka numeroa 98. Lumenen aurinkopuuterin ja sudin sain kaupan päälle. Tuo aurinkopuuteri sopisi varmasti hyvin varjostuksiin, mutta valitettavasti en osaa tehdä sellaisia. Pitäisi ehkä kesällä opetella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti