maanantai 11. huhtikuuta 2016

Ensimmäisen pääsiäispäivän asu

Ensimmäisenä pääsiäispäivänä suuntasimme huikaisevassa auringonpaisteessa syömään vanhempieni luokse. Asuksi valikoituikin varsin keväinen asu, vaikka en kyllä ihan pelkässä nahkatakissa rohjennutkaan lähteä ulos. Sain nimittäin helmikuussa äidiltäni InWearin takin, joka oli hänelle aavistuksen liian pieni. Minulle tämä nahkatakki on aika väljä, mutta istuu kuitenkin sen verran hyvin, etten myynyt sitä (vielä) kirppiksellä vaan pidin takin itselläni. Olen kohta jo vuoden verran etsinyt itselleni klassista mustaa nahkatakkia, mutta vielä sopivaa yksilöä ei ole tullut vastaan. Niinpä tämä äidin vanha takki saa nyt toimia hätävarana!


Yhdistin nahkatakkiin J. Crew'sta jo monta vuotta sitten ostamani hyvin hennon vaaleanpunaisen t-paidan ja lisäksi suosikkifarkkuni Crockerilta. Pitäisi löytää paritkin uuden farkut jossain vaiheessa, sillä en oikeastaan enää pidä muista kuin näistä farkuista. Ehkä pitää jossain vaiheessa taas suunnata JC:hen, kunhan pankkitilin saldo näyttää nykyistä paremmalta! :D

Yhdistin asuun vielä Kreetalta ostamani beigen nahkalaukun ja Pier Onenin mustat nilkkurit. Lisäksi otin pitkästä aikaa käyttöön sydänmedaljongin, jonka sain vanhemmiltani rippilahjaksi vuonna 2002. Koru oli pitkään suosikkini, mutta nyt en ole muutamaan vuoteen käyttänyt sitä. Tuon t-paidan röyhelöön se kuitenkin mielestäni sopii enemmän kuin  hyvin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti