tiistai 1. maaliskuuta 2016

Uusi ilme salille!


Kotimme on kokenut pienoisen muodonmuutoksen, sillä entisestä kuntosalistamme on nyt tullut jonkin sortin työ- tai ehkä pikemminkin kirjastohuone. Jos tarkoitus olisi asua tässä asunnossa pidempään, olisin ehdottomasti sisustanut siitä itselleni pukeutumishuoneen. Koska uudesta kodista ei kuitenkaan ole vielä tietoa, päätimme sisustaa huoneen jo olemassaolevilla kalusteillamme. Ainoastaan tyynyt ja matot hankittiin nyt tätä huonetta varten IKEAsta. Matto olisi voinut olla jopa hieman isompi, mutta menee tuollaisenakin minusta ihan hyvin.

Sali ennen
Asunnonvaihto edistyy nyt siten, että minun asunnossani pidettiin sunnuntaina ensimmäinen näyttö, johon tuli muutama kiinnostunut. Myös tätä meidän nykyistä kotiamme on yksi pariskunta käynyt lähipiirstämme jo katsomassa, vaikka se ei vielä olekaan virallisesti myynnistä. Toivotaan parasta, olisi mahtavaa päästä ihan tosissaan jo etsimään uutta kotia!

Sali nyt
Sisustamisen lisäksi olen ehtinyt pitkästä aikaa leipoa sämpylöitä. Viime aikoina olen lähinnä leiponut gluteenitonta leipää miehelle, mutta nyt päätin pitkästä aikaa leipoa samalla kertaa itselleni sämpylöitä. Näissä on käytetty ihan tavallisia jauhoja.

2 kommenttia:

 1. Upea muodonmuutos salihuoneelle! Tsemppiä asunnon tai pikemminkin asuntojen myymiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Jos olisi haluttu enemmän panostaa, lopputulos olisi ehkä vielä aavistuksen enemmän viimeistelty. Nyt mennään kuitenkin näillä eväillä!

   Minun asuntoni ei vielä ensinäytössä mennyt kaupaksi, mutta jospa tulevana sunnuntaina olisi onnea matkassa!

   Poista