torstai 17. maaliskuuta 2016

Tonttupuku


Kävimme tiistaina miehen kanssa jälleen yhdessä lainaneuvottelussa; tarkoituksenamme on nimittäin kilpailuttaa pankkien lainatarjouksia. Meillä on aika selvät sävelet ja pääomaa löytyy tarpeeksi, mutta tietyt asiat aiheuttavat hieman päänvaivaa. Lähinnä se, miten korot tulevaisuudessa nousevat ja miten siihen kannattaisi varautua. No, ei auta kuin yrittää valita paras mahdollinen vaihtoehto tällä hetkellä olevien tietojen perusteella ja toivoa parasta tulevaisuudessa!


Sonnustauduin lainaneuvotteluihin Vilan vihreään trikoomekkoon, jota äitini kutsuu varsin osuvasti tonttupuvuksi. En yleensä käytä vihreää ollenkaan, mutta tämä mekko on kuulunut luottovaatteisiini jo useamman vuoden ajan. Yhdistin mekkoon Bossin vyön ja Unisan saappaat sekä Vuittonin laukun. Nyt kun myin kirpparilla neljä laukkua, on laukkuvalikoimassani vajausta. Olen yrittänyt etsiä uutta konjakinväristä laukkua, mutta toistaiseksi ei ole vielä tärpännyt. Olen tässä kuussa tilannut Zalandolta kaksi Ralph Laurenin laukkua, mutta kumpikaan ei ole ollut ihan täydellinen minun tarpeilleni. Niinpä ne ovat lähteneet palautukseen. Myös mustalle laukulle olisi tilausta, mutta konjakinvärinen on kyllä tärkeysjärjestyksessä ylimpänä.


Olen jo tovin käyttänyt uutta Balmuirin huivia, mutta jostain syystä se ei ole päätynyt valokuviin vielä kertaakaan. Huivi on mielestäni ihana ja tuo vaaleanharmaa väri on minusta todella kaunis sekä monikäyttöinen. Nyt päätin ottaa vahingon takaisin ja esitellä samalla huivin kanssa Vilan villakangastakkini, jota käytän usein mekkojen kanssa. Pakkasella en tarkene ollenkaan villakangastakissa, mutta näin plussakeleillä se sopii käyttöön enemmän kuin hyvin. Olisi ihanaa ostaa jossain vaiheessa oikein laadukas villakangastakki, mutta toistaiseksi tämä Vilan takki saa luvan kelvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti