keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pitkäperjantain asu

Sairastuin sopivasti pääsiäsiviikolla kevätflunssaan, jota tosin aluksi luulin vain normaalia pahemmaksi siitepölyallergiaksi. Yleiskunto nimittäin oli hyvä kurkkukivusta ja nenän vuotamisesta huolimatta, mikä ei yleensä ole minulle tavallista flunssassa. Pitkäperjantain iltana olo alkoi kuitenkin huonontua, mistä päättellin kyseessä sittenkin olevan flunssan eikä allergian. Seuraavan päivän työpäivä oli lievästi sanottuna mielenkiintoinen, mutta siitäkin onneksi selvittiin!


Pitkäperjantaina kävimme miehen äidillä syömässä, jolloin pukeuduin äitini Ahvenanmaalta ostamaan Karla Designin harmaaseen mekkoon. Yhdistin siihen jo lähes kymmenen vuotta sitten Zarasta ostamani mustan trikoo"takin", jolloin asukokonaisuudesta tuli mielestäni aika kaunis. Väriä asuun tuo jälleen mikäs muukaan kuin Furlan clutch, jonka sain serkultani joululahjaksi.
Biancon saappaat eksyivät asuun sen vuoksi, että katuja ei ole vielä puhdistettu sorasta ja yritin säästää Unisan luottosaappaitani vaurioilta.

Olen viime vuosina ollut huono käyttämään roikkuvia korviksia, sillä pelkään niiden jäävän kiinni johonkin. En myöskään osaa käyttää niitä muulloin kuin silloin, kun hiukseni ovat auki. Jostain syystä roikkuvat korvikset näyttävät minusta hassuilta, jos pidän niitä hiusten ollessa kiinni. Asia tuskin on näin, mutta olen vain saanut päähäni tällaisen ajatuksen. Tähän asuun yhdistin kuitenkin Edbladin maltilliset renkaat ja ajattelin, että pitäisi ehkä rohkaistua käyttämään niitä roikkuviakin koruja vähän enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti