torstai 31. maaliskuuta 2016

Maaliskuun kulutetut

Maaliskuu lähestyy loppuaan ja on aika tarkastella taas kulutettuja kosmetiikkatuotteita! Niitä kertyi ihan tavallinen määrä ja joukossa on jälleen sekä tuttuja että täysin uusia tuotteita!

Lumene LABin Hydrasmoothing 24h cream -voide tuli muistaakseni viime keväänä LivBoxista. Lopetin boksin tilauksen jo viime vuoden huhtikuussa, mutta tuotteiden loppuun kuluttaminen on ollut aika hidasta. Tämä oli ihan hyvä perustuote, mutta olisin ainakin yövoiteena kaivannut hieman paksumpaa ja kosteuttavampaa tuotetta. Päivävoiteena en halunnut käyttää tuotetta sen vuoksi, ettei se sisällä suojakerrointa.

En koe ihan olevani BabyLips-kohderyhmää, mutta käytän niitä siitä huolimatta. Tämän BabyLipsin ostin sen vuoksi, että sisälsi suojakertoimen ja oli sen vuoksi kätevä kesätuote. Koska tämä oli meikkipussisani, kesti huulirasva käytössä myös talven yli. Huulirasva ei ollut millään tavalla erikoinen tuote, mutta voisin siitä huolimatta ostaa tällaisen uudelleenkin! En tosin kauppareissulla onnistunut bongaamaan uutta kappaletta hyllystä, joten jouduin tyytymään Labellon vastaavaan tuotteeseen.

 Mavalan pikakuivattaja on ollut minulla käytössä jo pidempään. Lakka kuivattaa kynsilakan nopeasti, mutta sen koostumus muuttuu minusta aika nopeasti liisterimäiseksi. Se on minusta vähän harmi, sillä lakan käyttäminen muuttuu silloin hankalaksi.


Diorin J'adore L'eau Cologne Floralen sain reilu vuosi sitten äidiltäni. Hän oli alunperin ostanut sen itselleen, mutta ei sitten kuitenkaan tullut käyttäneeksi tuoksua. Minusta tämä oli yllättävän kiva tuoksu niin arkeen kuin hieman juhlavampaankin tilaisuuteen - voisin ehdottomasti ostaa uudelleen!

Doven DermaSpa Goodness³ -vartalovoiteessa oli mielestäni ihana tuoksu, ei ollenkaan "dovemainen". Mielestäni tuoksu oli miellyttävä ja myös voiteen koostumus oli ylellisen tuntuinen. Plussaa nopeasta imeytyvyydestä ja samettisen pehmeästä sekä ehkä hieman hehkuvastakin ihosta. Ostan tätä ehdottomasti uudelleen!

Vichyn Stress Resist -antiperspirantti on yksi suosikkituotteistani, ja kulutin maaliskuussa taas yhden purkillisen sitä loppuun. En ole hetkeen jaksanut testata muita dödöjä tämän löydettyäni, vaikka tämä ei ihan täysin varma tuote olekaan minun kriitereilläni. Riittävän hyvä niin kuin olen monesti todennut!

Acon käsivoiteen sain lahjaksi muistaakseni viime keväänä. Se on ollut hyvä perustuote ja kulkenut kosmetiikkapussukassani mukana oikeastaan koko ajan. Ei ihan yhtä mieluinen kuin Natusanin käsirasva, mutta kuitenkin toimiva.

L'Occittanen sheavoita sisältävä käsivoide tuli joskus viime keväänä LivBoxissa. Tämäkin on kulkenut mukana laukussani sen näppärän koon vuoksi. Mukavan hoitava voide, mutta ei kuitenkaan noussut minun suosikikseni voimakkaan tuoksunsa vuoksi.

Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjan Heleyttävä päivävoide nousi yhdeksi suosikikseni. Se sisältää suojakertoimen 15 ja imeytyy nopeasti. Taidan ostaa tätä vielä uudelleenkin!


Lumenen Gel Effect -kynsilakkoihin kuuluvan lakan numero 60 (Jäämarja) ostin Ostolakossa-blogin innoittamana. Hilelakan sävy näytti juuri eikä melkein omiin tarpeisiini sopivalta enkä kyllä joutunut pettymään!

Listerine Zeroa olen käyttänyt osana hammasvälien puhdistuksessa. Minulla on tapana kastaa sekä hammaslankain että -väliharja tähän ennen hammasvälien kimppuun käymistä. Luulin puhdistaneeni  hampaani erittäin hyvin viime syksyisen hampaiden valkaisun jälkeen, mutta väärässä olin. Kävin viime viikon tiistaina jälleen hammaslääkärissä puhdistuksessa ja sain pyyhkeitä poskihampaiden harjauksesta sekä hammasvälien puhdistuksesta. Niinpä täytyy vielä enemmän tsempata ja olla vähemmän hätäinen!


L300-sarja oli minulle ennen tähän kuivalle iholle sopivaan puhdistusvaahtoon tutustumista täysin tuntematon sarja. Olen ollut ihan tyytyväinen puhdistusvaahtoon, vaikka se ehkä voisi olla vielä aavistuksen tehokkaampi. Voisin ostaa tätä uudelleen, sillä pidän todella paljon puhdistusvaahdosta kasvojenpuhdistuksessa!

Herbinan Kaura-suklaavartalonkuorinta on yksi luottotuotteistani ja ostan uuden aina edellisen loputtua. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuoksu herkullinen! Suosittelen lämpimästi!


Lumenen huulipuna sävyssä Kuulen ikävän (84) oli yhdessä vaiheessa suosikkini. Sävy on mielestäni edelleen oikein kaunis, mutta ainakin näin keväällä kaipaan huulilleni hieman raikkaampia sävyjä. Tätä punaa minulla tosin on yksi kappale vielä jemmassa, joten eiköhän tätäkin tule käytettyä taas jossain vaiheessa.

Löytyykö joukosta teidän suosikkejanne? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti