sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Hyvää Pääsiäistä!

Kesäaika on täällä ja samoin pääsiäinen! Kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia ja valon määrä lisääntyy koko ajan! Pääsiäinen on omalla kohdallani sujunut kovassa flunssassa, mutta nyt näyttää siltä, että ollaan menossa parempaa kohti!


Tänään heräsin yhdeksän aikaan aamulla ja aloitin päivän syömällä Kinder Maxi -pääsiäismunaa. Suureksi pettymyksekseni en löytänyt perjantaina Prismasta Fazerin Mignon-munia, joten jouduin tyytymään Kinderiin. Pienikin Kinder-muna olisi riittänyt, mutta myöskään niitä ei löytynyt.


Pääsiäinen on sujunut aika rauhallisesti, sillä perjantaina olimme miehen äidin luona syömässä ja eilen olimme kumpikin töissä. Töiden jälkeen olin ystäväni M:n kanssa syömässä ja ilta puolestaan kului miehen kavereiden kanssa aikaa viettäessä. Pojat lähtivät jatkamaan iltaa vielä baariin, mutta minä jäin parantelemaan itseäni kotiin. Tänään olemme menossa vanhempieni luokse ja huomenna sitten miehen isän luokse. Jossain vaiheessa pitäisi jaksaa hoitaa myös pari työasiaa, mutta muuten ajattelin lähinnä rentoutua ennen huhtikuun kiireitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti