maanantai 22. helmikuuta 2016

Sama mekko, kaksi eri asua

Ostin joulun jälkeen alennusmyynneistä tämän Espritin mustan trikoomekon, josta on muodostunut tämän talven luottovaatteeni! Mekko sopii niin arkeen kuin aavistuksen fiinimpäänkin tilaisuuteen ja sitä pystyy muuntelemaan asusteilla - viimeaikoina lähinnä erilaisin laukuin ja huivein! Niinpä ajattelin yhdistää tähän postaukseen pari asua, jotka ovat rakentuneet mekon ympärille.

Kävimme viime viikolla jälleen yhdessä lainaneuvottelussa pankissa. Yhdistin mekkoon Unisan saappaat, Furlan pinkin laukun ja lisäksi Lindexin huivin. Hiukset puolestaan sitaisin poninhännälle ja sen jälkeen vielä letille.


En aikaisemmin mitenkään pystynyt yhdistämään kultaisia ja hopeisia koruja samaan aikaan. Viime aikoina olen kuitenkin ottanut hieman rennomman asenteen sillä tavalla, että laukun metalliosat voivat olla eri väriset kuin ylläni olevat korut. En kuitenkaan vieläkään pysty käyttämään sekaisin kulta- ja hopeakoruja.


Toinen asu on puolestaan eiliseltä. Tällä kertaa yhdistin mekkoon harmaan huivin, jonka olen muistaakseni ostanut myös Lindexistä. Leikkaan aina huiveista kaikki laput pois, joten en voi olla asiasta aivan varma. Ostin tämän huivin muistaakseni loppukesästä, mutta käytin sitä vasta nyt ensimmäistä kertaa.

Saappaat ovat jälleen kerran Unisan mallistosta, mutta laukku on Longchampilta. Käytin sitä pari vuotta sitten todella ahkerasti, mutta harmistuin, kun  huomasin laukun takakappaleessa kulumajälkiä. Laukku on strutsinnahkaa eikä ollut mitenkään halpa, joten minua harmittaa se, että se on normaalissa käytössä kulahtanut noinkin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti