keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Iltarientoja

Pistäydyin viime viikolla kampaajalla. Kaipasin hiuksiini aiempaa tuhkaisempaa sävyä, mutta toistaiseksi kampaaja koki parhaimmaksi vain kirkastaa jo olemassaolevaa säyvä. Aion kuitenkin kokeilla sävyn viilentämistä hopeatuotteilla, vaikka ei tässä vaaleassa sen kummemmin mitää vikaa olekaan.

Kaipasin hiuksiini enemmän kerrostetumpaa leikkausta tasapitkän sijaan. Kampaaja kuitenkin viisaasti neuvoi, että jos en jaksa föönata tai kihartaa hiuksiani aina pesun jälkeen, ei kerrostus näytä minun hiuksissani erityisen hyvältä. Niinpä luovuin tästä ajatuksesta, mutta hiuksiani kuitenkin leikattiin hieman eri tavalla kasvojen ympäriltä. Tässä kuvassa leikkaus tosin ei näy ollenkaan, mutta ehkäpä se tulee paremmin esille myöhemmissä asukuvissa!


Asusta voisin kertoa sen verran, että tämä Vilan mekko on ollut minulla jo pari vuotta, mutta olen käyttänyt sitä ainoastaan kaksi kertaa. Olen jo aikaisemmin kertonut pitäväni mustista mekoista, mutta tätä mekkoa ei ole jostain syystä tullut oikein pidettyä. Niinpä päätin ottaa vahingon takaisin, kun näin erästä ystävääni. Suuntasimme nimittäin lauantaina katsomaan erästä esitystä ja sen jälkeen vietimme viini-iltaa ystäväni uudessa kodissa. Tämä mekko oli tähän yhteyteen mielestäni juuri sopiva, sillä siinä on jotain jujua, mutta mekko ei kuitenkaan ollut liian juhlava tähän tilaisuuteen.

Yhdistin mekkoon jo vanhat tutut Unisan saappaat, joilla tiesin voivani tarvittaessa kävellä pidempiäkin matkoja. Koska asu oli muuten varsin synkkä, päätin piristää sitä Furlan pinkillä pikkulaukullani.

Syksyn tapaan keväästä on tulossa todella työntäyteinen. Niinpä onkin ollut sen vastapainona mukavaa ehtiä nähdä vähän enemmän ystäviä kuin syksyllä. Ensi viikonloppunakin on luvassa mukavaa yhdessäoloa, mitä odotan jo innolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti