torstai 25. helmikuuta 2016

Huivien helmikuu!

Nyt minua itseänikin alkaa jo vähän huvittaa helmikuun huivishoppailut; huiveja on nimittäin kertynyt varmastikin viisi kappaletta! Olen mielestäni muuten hillinnyt shoppailuani aika hyvin, mutta huivit ovat selkeästi heikko kohtani.


Tärkein huiviostokseni pitkään aikaan on Balmuirin Highland scarf vaaleanharmaassa värissä. Pohdin tämän huivin ostamista aika kauan, kunnes vihdoin viime viikon torstaina päätin tilata sen. Tämä on ensimmäinen hieman laadukkaampi huivini ja täytyy sanoa, että olen siihen todella tyytyväinen. Huivin materiaali on ihanan pehmeää kashmiria ja sen väri on minusta todella kaunis. Onnistuin hankkimaan itselleni flunssan ja istun juuri tätä tekstiä naputellessani huivi kaulassa. Todella hyvä ja toivottavasti pitkäaikainen hankinta! Plussaa myös siitä, että toimitus oli todella nopea ja kaiken lisäksi yritys on suomalainen. :)


Ennen flunssan iskemistä kunnolla päälle, pistäydyin matkalla salille Lindexissä. Mieleeni oli nimittäin jäänyt kummittelemaan tuo harmahtava printtihuivi, jonka päätin hankkia itselleni. Samalla nappasin mukaan täysharmaan viskoosihuivin. Lindexin huivit ovat mielestäni todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan, joten ostan niitä usein. Ehkä nyt huivikokoelmani on kuitenkin tarpeeksi iso vähäksi aikaa; eilen tosin karsin siitä muutaman huivin kirppiskasaan.


Meillä on nyt ystäväni kanssa projektina löytää pääkaupunkiseudulta hyvä itsepalvelukirppis, jossa mielellään saisi paljon tavaraa myytyä. Mitään varsinaisia merkkivaatteita kummallakaan ei ole tulossa myyntiin, mutta minä ainakin ajattelin myydä pari Longchampin laukkuani. Kaikki vaatteet ja tavarat ovat meillä kummallakin erittäin  hyvässä kunnossa. Harkitsemme tässä vaiheessa Kaivarin kanuunaa, mutta kirppis on mielestäni aika kallis ja olen hieman epäileväinen, menevätkö tavalliset vaatteet siellä oikein kaupaksi. Espoon Akselissa olen myös joskus myynyt vaatteita, mutta silloin myynti jäi aika pieneksi. Osaisiko joku blogiini eksyvä vinkata hyvästä peruskirppiksestä, jota kannattaisi kokeilla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti