maanantai 29. helmikuuta 2016

Helmikuun kulutetut

Taas on aika tarkastella, mitä tuotteita loppui helmikuun aikana! Niitä on mielestäni aika paljon - jälleen kerran. Joukossa on jälleen vanhoja tuttuja ja lisäksi muutama uusi kokeilussa ollut tuote.

Lumenen tuotteista sain kulutettua loppuun Matt Control -meikkivoiteen, josta on tullut todellinen luottotuotteeni! Käytin aikaisemmin Joe Blascon meikkivoidetta, sillä pidin sen peittävyydestä. Ostin tämän Lumenen meikkivoiteen ihan vain mielenkiinnosta, kun tuotetta löytyi myös nollasävyssä. Ajattelin sen toimivan hyvin arjessa, kun lopputuloksen ei tarvitse olla täydellisen peittävä. Yleensä nimittäin peittäväksi mainostettu meikkivoide ei ole omaan makuuni tarpeeksi peittävä. Tämä tuote oli kuitenkin poikkeus; se on peittävä ja silti ihanan ohut. Blascon meikkivoide jättää kasvot selkeästi meikatumman näköisiksi, mutta tämä Lumenen tuote jättää iholle minusta kuulaan ja luonnollisen pinnan. Ihana tuote!


Lumenen Gel Effect -sarjan kynsilakat eivät jostain syystä pysy erityisen hyvin omilla kynsilläni eikä tämä sävy numero 18, Hiekka hehkuu, ollut valitettavasti poikkeus. Fiksu oppisi kerrasta eikä aina ostaisi uutta saman sarjan lakkaa, mutta minusta tässä Gel Effect -sarjassa on kerrassaan mahtavia sävyjä!

Yotuelin All-in-one-hammastahna on ollut minulla testissä, sillä se on varsin hellävarainen hampaille, vaikka onkin tummentumia poistava ja hampaita kevyesti valkaiseva tahna. En ole ihan vakuuttunut tämän tuotteen tehosta, mutta saattaisin kyllä kokeilla vielä uudelleenkin.


Natusanin käsirasva on jo monivuotinen luottotuotteeni, jota parempaa käsirasvaa en ole ainakaan toistaiseksi vielä löytänyt. Se ei myöskään ole hinnalla pilattu ja löytyy marketista, mikä on iso plussa!

Samaan luottotuotesarjaan kuuluu Vihcyn dödö, johon tykästyin syksyllä. Tuote ei ole ihan täydellinen omiin tarpeisiini, mutta riittävän hyvä kuitenkin. Kaipaisin vielä aavistuksen parempitehoista dödöä, mutta toistaiseksi tämä on luottotuotteeni.

Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaineen pitäisi olla hellävarainen, mutta valitettavasti se hieman ärsyttää omia silmiäni. Lopputulos on omaan makuuni myös jokseenkin liian öljyinen, vaikka muuten tuote on hinta-laatusuhteeltaan oikein mainio. Koska luovuin hiljattain Vichyn vastaavan silmämeikinpoistoaineen käytöstä, on uusi luottotuote nyt hakusessa! Lumene ei ihan yltänyt tähän asemaan, joten etsintä jatkuu vielä.


Yotuelin perustahnan ostin jo yli vuosi sitten ja se on ensimmäinen Yotuelin tahna, johon tutustuin. Tahna ei ole minusta mitenkään ihmeellinen, vaikka sen luvataankin poistavan tummentumia. Alun ahkeran käytön jälkeen siirryin aiemmin mainitsemaani All-in-one-tahnaan, joten tämä on kulkenut mukanani lähinnä matkoilla ollessani.  Minun hampaistani se ei omasta mielestäni kyennyt poistamaan tummentumia, joten en välttämättä ostaisi enää uudelleen kyseistä tuotetta.

Bevitan rasva on yksi luottotuotteistani. Voide hoitaa ja imetytyy mielestäni nopeasti, mutta ei ole valitettavasti koostumukseltaan yhtä hoitava kuin Bepanthenin vastaava voide. Bevitan tuubi kuitenkin säilyy ehjänä minun käytössäni toisin kuin Bepanthenin pakkaus, jonka onnistun aina hajottamaan. Inhoan sitä, kun voide leviää pitkin kylppärin kaappia, joten suosin sen vuoksi Bevitaa.


Sephoran pionintuoksuisen suihkugeelin sain lahjaksi eräältä ystävältäni. Tuotteessa oli mielestäni ihan oikeaa pionia muistuttava tuoksu, joka ei ollut ollenkaan esanssinen. Voisin ostaa tätä uudelleen, sillä pioni on lempikukkani!

Lumenen Body Refresh -sarjan vartaloivoiteita olen käyttänyt jo muutaman tuubin. Minusta kyseessä on hyvä perustuote, jossa on varsin hillitty tuoksu. Voide imeytyy  nopeasti ja hoitaa ainakin minun ihoani ihan tarpeeksi.


Bright Now Vitamin C -sarjaan kuuluva heleyttävä silmänympärysvoide on ollut tähänastinen suosikkini silmänympärysvoiteista. Se on minusta kosteuttanut kuivaa silmänympärysihoani mukavasti. Luvattua ikääntymisen merkkien hidastavaa vaikutusta en osaa sen kummemmin kommentoida, mutta voisin kyllä ostaa tätä vielä uudelleenkin!

Mavalan kynsilakat ovat olleet mielestäni jokseenkin mummomaisia, mutta olen todennut niiden pysyvän kaikista parhaiten minun kynsissäni! Lisäksi Mavalalla on paljon kauniita värejä, joista tämä Adelaide on yksi suosikkini. Ostin tätä lakkaa jo uuden pullon ja lisäksi haaveilen vielä korallinsävyisestä Mavalan kynsilakasta!


Sain jouluna Dermosilin lahjapakkauksen, jossa on useita minikokoisia suihkugeelejä. Otin näistä ensimmäisenä testiin Energien. Suihkugeeli oli nimensä mukaisesti raikkaan ja energisen tuoksuinen; pidin siitä oikein paljon. Voisin hyvin kuvitella ostavani tätä isommassakin pullossa.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä loppui LV:n jalkavoide, jota löytyy aina yöpöydältäni yksi tuubi. Luottotuote ja varsin halpa tuote vielä!1 kommentti:

  1. Bluehost is ultimately one of the best hosting provider with plans for all of your hosting needs.

    VastaaPoista