perjantai 12. helmikuuta 2016

Guerlain Météorites Perles


Emme ehtineet ystäväni A:n kanssa vaihtaa joululahjoja ennen kuin vasta tammikuun lopussa! Olimme kumpikin todella kiireisiä joulukuussa, joten päätimme tuolloin suosiolla siirtää lahjojenvaihdon myöhempään ajankohtaan! Meille on viime vuosina muodostunut ihan huomaamatta tavaksi ostaa toisillemme kosmetiikkalahjoja, ja olenkin saanut A:lta monia sellaisia tuotteita lahjaksi, joita en todellakaan olisi itse raaskinut tai edes tullut ajatelleeksi ostaa itselleni.


Tällä kertaa paketista paljastui Guerlainin kulttituote, eli Météorites-puuterihelmet. A:n sanoin en voi olla vakavastiotettava bloggaaja, jos minulla ei ole tätä tuotetta! :D
Kultittituotteen aseman saavuttanut Météorites lanseerattiin jo vuonna 1987, eli samana vuonna kun allekirjoittanut syntyi! Puuterihelmethän ovat kokoelma monivärisiä helmiä, jotka tuovat iholle upeaa hehkua ja heleyttä. Malva kuulemma vangitsee valon, vaaleanpunainen tuo nuorekkaan heleyden ja keltainen valaisee sekä peittää punaisuutta. Helmet keventävät sävyjen intensiivisyyttä ja sekoittuvat harmonisesti täydellisen räätälöidyksi hehkuksi.


Minulla ei ole tainnut olla aiakisemmin muita Guerlainin tuotteita  yhtä luomiväripalettia lukuunottamatta, joten on ollut mielenkiintoista tutustua puuterihelmiin. Niissä on todella ihana tuoksu ja rasia on erittäin kaunis. Olen tosin huomannut, että rasian pinta tosin ainakin minun tahmatassuissani likaantuu jokseenkin helposti. Olen testaillut tuotetta nyt viikon ajan, mutta en ihan vielä osaa sanoa, mitä mieltä olen siitä, tuovatko puuterihelmet kasvoilleni hehkua vai eivät. En ole mikään mestarimeikkaaja, joten taitavammissa käsissä lopputulos saattaisi olla ihan erilainen kuin minun tekemänäni. Puuterihelmet tuovat joka tapauksessa ripauksen luksusta arkeen, joten pelkästään jo sen puolesta niitä on ihanaa käyttää! Toistaiseksi olen lisännyt niillä hehkua lähinnä poskipäille ja nenävarteen, mutta ehkäpä rohkaistun pian tekemään muitakin kokeiluja!

Miten te käytätte puuterihelmiä, jakakaa vinkkejä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti