torstai 18. helmikuuta 2016

Asuja ja asuntoja

Sunnuntaina suuntasimme miehen siskon luokse vierailulle. Päätin pukeutua aika rennosti niin kuin kuvastakin näkyy. Ostin jo monta vuotta sitten tämän Gina Tricot'n hameen, vaikka en yleensä pidä printtikuviosta. Jokin tässä hameessa vetoaa minuun, sillä käytän sitä aika usein talvisin. Yhdistin siihen Terra Novasta löytämäni mustan trikoopaidan sekä kuvassa aika ryppyisen Longchampin laukun. Jalkaan iskin Biancon saappaat, joidne karvavuori pitää jalat lämpiminä myös pikkupakkasessa.


Asuntoasiat etenevät pikkuhiljaa siten, että minun asuntoni on nyt mennyt myyntiin. Vuokralaiseni haluaisi kovasti jäädä asuntoon, joten toivoisin jonkin sijottajan innostuvan ostamaan asunnon. Vuokralaisen kannalta on vähän harmillista, että asunto on ollut vuokralla vasta vuoden verran. Tarkoitukseni oli alunperin pitää sitä pidempään vuokralla, mutta tilanne on nyt muuttunut sen verran, että haluamme hankkia miehen kanssa uuden  yhteisen kodin jo hieman aikaisempaa nopeammalla aikataululla.

Välittäjä epäili minun asuntoni menevän kaupaksi noin parissa kuukaudessa, sillä kyseessä on vuonna 2013 valmistunut kaksio saunalla ja omalla pihalla. Miehen asunnon myynti tuskin sujuu yhtä nopeasti, mutta elättelemme silti toivoa, että olisimme jo kesällä uudessa kodissa. Miehen asunto ei ole vielä myynnissä, mutta toivomme saavamme sen myyntiin kuun vaihteessa. Ajattelin vaihtaa olohuoneeseen uudet verhot ja myös sisustaa niin sanotun työhuoneemme loppuun ennen sitä.

Uutta yhteistä asuntoa emme ole vielä löytäneet, mutta koska edes yhtä asuntoa ei ole vielä myyty, ei meillä ole vielä mikään kiire. Koska kriteerimme ovat aika kovat, ei kodin löytäminen välttämättä ole ihan helppoa. Uuden kodin etsinnän lisäksi tulossa on mahdollisesti muitakin aika isoja mullistuksia, mutta ehkäpä palaan niihin sitten, jos ne toteutuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti