sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Arjen hetkiä


Taas alkaa yksi viikko olla kasassa! Joulun jälkeen tuntuu, että olen ollut menossa lähes kaikki viikonloput, jolloin ne aina hujahtavat ohi ihan hetkessä. Tämä viikonloppu oli jälleen kerran varsin kiireinen, mutta ehkäpä se ei haittaa. Ihan mukavaa, että on tekemistä ja etenkin sosiaalista elämää. Jossain vaiheessa ennen joulua minusta nimittäin tuntui siltä, etten ehdi tehdä muuta kuin töitä, ja ainoat vapaat hetket kuluivat kotona akkuja lataillessa.


Loppukeväästä on tulossa taas todella työntäyteinen, joten silloin vapaa-aika on jälleen kortilla. Tällä viikolla olen tehnyt ihan normaaliin tapaan töitä, mutta muuten arkeen on mahtunut hieman tavallista enemmän lepohetkiä. Olen yrittänyt nauttia niistä parhaani mukaan samoin kuin aurinkoisista päivistä. Tällä viikolla olen muun muassa nauttinut jälleen kerran yhdestä tulppaanikimpusta sekä tietenkin teestä. Olen nimittäin joulun jälkeen innostunut Nordqvistin Hillapilvi-teestä, jota olen juonut nyt joka päivä useamman kupillisen. Suosittelen lämpimästi! :)


Olimme eilen töiden jälkeen miehen äidin luona syömässä, tänään puolestaan näin kollegoita ja kävin vanhemmillani kylässä. Nyt pitäisi jaksaa vielä silittää uudet verhot olohuoneeseen ja mahdollisesti järjestellä työhuonettakin uuteen uskoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti