maanantai 4. tammikuuta 2016

Uutta ja vanhaa

Joulu meni minun mielestäni ihan liian nopeasti ja vuosikin vaihtui uuteen yhdessä hujauksessa! Protestoin jo miehelle, etten ole vielä valmis luopumaan joulusta tai lomasta, mutta kyllä tässä täytyy vähitellen palata arkeen! Meillä oli tarkoitus olla uudenvuodenjuhlat, joista haluaisimme luoda vuotuisen perinteen. Jouduimme kuitenkin perumaan pirskeet, sillä onnistuin tartuttamaan mieheen oman flunssani. Olen ollut kipeä ihan koko lomani ajan, eli kaksi viikkoa, ja nyt oli miehen vuoro sairastua samaan tautiin.


Pohtiessani mennyttä vuotta 2015 tulee päällimmäisenä mieleen itselleni todella merkittävä asia, eli yhteenmuutto miehen kanssa. Vaikka se hieman jännitti kumpaakin, on yhdessä asuminen mennyt todella hyvin. Itse tosin en oikein viihdy nykyisessä kotikaupungissani ja olemmekin nyt viime aikoina miettineet, minne muuttaisimme seuraavaksi. Tarkoitus olisi hankkia yhteinen koti, joka olisi mielellään rivi- tai paritalo. Minä haluaisin asua Helsingissä, mutta voi olla, että suuntaamme hieman kauemmaksi.


Viime vuosi oli etenkin syksyn osalta todella työntäyteinen - olin useampaan otteeseen kaksi tai jopa kolme viikkoa putkeen töissä ilman yhtäkään vapaapäivää. Ennen joulua olin luonnollisesti aika väsynyt, mutta nyt tuntuu siltä, että olen taas saanut kerättyä voimia! Kaiken lisäksi sain todella merkittävän tunnustuksen omasta työstäni juuri ennen vuodenvaihdetta, mikä luonnolllisesti lämmittää mieltä!

Vuodelle 2016 en ole tehnyt mitään lupauksia - voisin tosin nukkua hieman enemmän! Minulla on kyllä tulevan varalle muutamia suunnitelmia, mutta palaan niihin ehkä vielä myöhemmin! :)

Onnellista uutta vuotta 2016 kaikille blogiini eksyville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti