keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uudenvuodenaaton asu

Tuntuu siltä, että joulu meni ihan liian nopeasti. Pääsin vasta vauhtiin ja nyt joulu on jo ohi! Tuntuu siltä, etten yhtään ehtinyt juoda tarpeeksi glögiä, kuunnella joululauluja tai fiilistellä joulukoristeita. Mitä tästä opin? Ensi vuonna isken joulukoristeet esiin vielä aikaisemmin, jotta ehdin nauttia niistä täysin siemauksin!

Uudenvuodenaaton suunnitelmat menivät uusiksi aivan viime hetkellä, sillä jouduimme miehen sairastumisen vuoksi perumaan omat juhlamme. Koska ystäväni M kuitenkin kaipasi tekemistä uudenvuoden aatoksi, päätin lähteä juhlimaan. Olimme ystäväni S:n luona alkuillan, josta suuntasimme vielä baariin. Vaikka en mielelläni mene uutenavuotena baariin, olen sinne aika usein jostain syystä kuitenkin päätynyt. Tänä vuonna ei onneksi tarvinnut jonottaa juuri ollenkaan!


Kävin tiistaina jälleen kampaajalla. Ilmeisesti meidän putkistamme irtoaa veteen kuparia, mikä aiheuttaa hiusteni kellertymistä. Ne nimittäin muuttuvat hyvin pian keltaisiksi, mikä ei luonnollisesti näytä kauniilta. Kampaaja kirkasti hiusteni sävyä ja pitkästä aikaa väriä laitettiin myös pituuksiin. Hän neuvoi minua myös ostamaan hiusten sävyä aavistuksen värjäävää shampoota ja hoitoainetta. Toivottavasti ne auttavat minua säilyttämään hiusteni sävyn! Ajattelin muutenkin ensi kerralla muuttaa sävyä hieman enemmän tuhkanvaaleaksi kuin mitä se nyt on.

Uudenvuoden asuni koostui Christelle & co:n paidasta ja Gina Tricot'n hameesta, joka on minusta todella kaunis mutta silti simppeli. Yhdistin asun uuden Furlan clutchini sekä äidiltä saamani Rylkon korkkarit. Minulla on yleensä tapana vaihtaa kaikki muoviset korkolaput samantien uusiin, mutta jostain syystä näihin korkkareihin olivat jääneet alkuperäiset muoviset korkolaput. Pitää kiikuttaa ne pian suutarille, sillä muoviset korkolaput ovat todella liukkaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti