tiistai 5. tammikuuta 2016

Sunnuntaipäivällinen

Reilu viikko sitten sunnuntaina kokoonnuimme vielä yhteen juhlistamaan joulua serkkuni ja hänen miehensä kanssa. Koska kyseessä oli varsin rento tilaisuus, en itsekään pynttäytynyt sen kummemmin. Valitsin päälleni New Lookin ihanan kukkahameen, jonka yhdistin vanhaan tuttuun Reflexin mustaan trikoopaitaan. Kokonaisuuteen kuuluivat myös Höglin korkkarit sekä Mint & Berryn kirjekuorilaukku. Hiukset olivat jälleen auki ja huulet sekä kynnet joulunpunaiset!


Tällä sunnuntaipäivällisellä tarjottiin poronkäristystä, joka valmistettiin minun mummoni reseptillä. Toimme poron Lapista asti, vaikka kyllä sitä varmaan jostain täältä etelästäkin olisi löytynyt. Leivoin päivälliselle myös mustikka - karhunvatukkapiirakan, mutta siitä ei tullut erityisen kaunis. Valitsin piirakalle nimittäin aivan liian matalan vuoan ja se valui pitkin uunia. Tumpelo toilaili siis jälleen kerran!


Oli mukavaa viettää sunnuntai-iltaa rennosti ruokaillen ja  hyvää viiniä nauttien. Erityisen mukavaa oli se, ettei seuraavana päivänä ollut töitä eikä näin ollen ollut kiire minnekään! Oli myös ihanaa saada Lenita mukaan juhlintaan; hän kun oli jouluna hoidossa eikä näin ollen ollut mukana juhlinnassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti