perjantai 8. tammikuuta 2016

Pakkaspäivän asu

Talvi on vihdoin saapunut myös Etelä-Suomeen ja pakkanen paukkuu. Koska olen päivittäin liikkeellä kävellen, en ole ihan näin kovien pakkasten ystävä. Niinpä toppahousut ja isot huivit ovat olleet parhaita ystäviäni viime päivinä. kun olen ollut eskimona liikenteessä.


Tämän Superdryn neuleen ostin muistaakseni pari vuotta sitten. Se on ihanan lämmin ja pidän erityisesti karvareunaisesta hupusta. Täydellinen pakkaskelin paita siis! Yhdistin neuleeseen VILAn mustat housut, jotka nekin ovat jo aika vanhat.

UGG Australian saappaat jakavat mielipiteitä, mutta minä pidän niistä! Nämä saappaat olen ostanut vuonna 2009 ja ne ovat upeasti säilyttäneet muotonsa ahkerasta käytöstä huolimatta. Kaiken lisäksi varpaani eivät ole koskaan palelleet uggeissa, vaikka minulla onkin sangen huono ääreisverenkierto. Pidän oikeastaan vain tästä klassisesta mallista, en ole innostunut uggien muista variaatioista. Pidän mallista niin paljon, että ostin samanlaiset saappaat aavistuksen tummemmassa värissä muutama vuosi sitten New Yorkista.


Mitä mieltä te olette uggeista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti