tiistai 22. joulukuuta 2015

Lähtökuopissa!

Olen ollut koko alkuviikon kauheassa flunssassa viikonlopun jälkeen, joten blogissa on ollut varsin hiljaista. Klassisesti olen tietenkin sairaana lomalla niin kuin kunnon työntekijä konsanaan! Onneksi olo on jo hieman helpottanut eiliseen ja tämän päivän aamuun verrattuna. Illalla pitäisi nimittäin jaksaa matkustaa Lappiin joulunviettoon! Jouduin pakkaamaan aikamomisella kiireellä, mutta toivottavasti muistin ottaa kaiken tärkeän silti mukaan! Kuvasta puuttuvat lahjat, joita on yksi iso kassillinen vielä näiden pakaasien lisäksi!Koska olen ollut sairaana, en ehtinyt edes jakaa ihan kaikkia lahjoja ennen lähtöäni, mutta ehtiihän ne joulun jälkeen! Lapissa tarkoitus on lähinnä rentoutua ja nähdä sukulaisia. Aion tosin yrittää myös Brita-kakun leipomista ensimmäistä kertaa - jos kakku onnistuu, jaan reseptin myös täällä!

Aattona täytyy ehdottomasti katsoa Joulupukin kuumaa linjaa sekä Lumiukko riisipuuroa lusikoiden. Lisäksi meidän jouluumme kuuluu haudallakäynnin, lahjojen ja ruokailun lisäksi myös suklaa sekä etenkin Kalle Ankas Jul Ruotsin televisiosta katsottuna. Jouluperinteet ovat ihania!

Ennen yöjunaan suuntaamista täytyy vielä viedä Lenita hoitoon joulun ajaksi. Lenita ei ole koskaan aikaisemmin ollut hoidossa, mikä on varmasti rankkaa koko perheellemme. Onneksi hän pääsee hyvään hoitoon serkkuni luokse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti