tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulupuu on rakennettu!


Olin koko viikonlopun töissä jälleen kerran, mutta ehdimme siitä huolimatta pystyttää sunnuntaina kolmannen adventin kunniaksi joulukuusen! Minun lapsuudenkodissani ei ole koskaan ollut sisällä aitoa joulukuusta äitini allergian vuoksi. Niinpä minullakin on aina ollut tekokuusi - joskaan se ei ole mitenkään erityisen laadukas. Puhuimme miehen kanssa, että mahdollisesti jossain vaiheessa ostaisimme hieman paremman kuusen, mutta kyllä tällä nykyiselläkin toistaiseksi pärjää. Olisi kuitenkin kivaa, jos kuusi olisi hieman tuuheampi!


Minä en oikeastaan halua joulukuuseen muuta kuin paljon palloja - ja niitä meidän kuusessamme riittääkin! Kaikki pallot eivät edes mahdu kuuseen, joten niitä todella on paljon. Mies tosin toivoisi ensi jouluksi jotain nauhaa kuuseen, mutta minä en ainakaan vielä ole lämmennyt ajatukselle. Sen sijaan toisen kynttiläsetin voisi kyllä ostaa, jolloin kuusessa olisi enemmän valoa!

En ole ehtinyt saattaa vielä joulusiivousta loppuun, mutta yritän tehdä sen ensi viikolla. Minulla alkaa nimittäin lauantaina kahden viikon joululoma, joka todellakin tulee tarpeeseen! Kunhan siivous on saatu valmiiksi, on kotona jo valmista joulua varten. Minä tosin en vietä joulua kotona vaan Lapissa, mutta haluaisin silti saada asunnon siivottua joulukuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti