perjantai 4. joulukuuta 2015

Fuksianväriset kynnet

Ennen kuin ihana fuksianvärinen Sensinityn kynsilakkani loppui marraskuussa, ehdin vielä kerran lakata sillä kynteni. Tämä kynsilakka tuoksui ruusulta, mikä ei erityisesti ollut mieleeni. Tuoksu kuitenkin hälveni päivässä ja lisäksi päällyslakka vielä lievensi sitä. Sävy on minusta kuitenkin aivan ihana ja käytin lakkaa usein kesällä! Vaikka tätä Sensinityn kynsilakkaa ei ole hinnalla pilattu, sen kesto oli ainakin minun kynsilläni todella hyvä. Voisin ehdottomasti ostaa tämän lakan myös uudelleen!


Olen pitänyt pitkiä kynsiä 16-vuotiaasta saakka. Soitin yläasteen loppuun saakka viulua, jolloin kynnet täytyi pitää lyhyinä. Lukiossa ihastuin kaverini pitkiin ja lakattuihin kynsiin ja aloitin itsekin kynsienkasvatusprojektin. Lukioikäisenä kynteni olivat huomattavasti nykyistä pidemmät ja pysyivät myös hyvinä. Nykyään kynteni katkeavat aina tietyn pituuden saavutettuaan joten pidän niitä hieman lyhyempinä kuin kymmenen vuotta sitten.

Lisäksi innostuin lukioikäisenä pitkien kynsien lisäksi ensimmäistä kertaa kunnolla lakkaamaan kynsiäni. En ole luonteeltani mikään kärsivällinen värkkääjä, joten omat kynteni eivät ole koskaan mitenkään koristellut. Käytän yksivärisiä lakkoja ja muutama vuosi testailin myös graffitilakkoja. Myös erilaiset hileet ja glitterit ovat mieleeni, vaikka niiden poistaminen onkin raivostuttavaa. Valitettavasti omat kynteni ovat ilmeisesti jokseenkin ohuet ja huokoiset, joten kynsilakat aina värjäävät ne aluslakasta huolimatta. Sen vuoksi en yleensä koskaan viihdy ihmisten ilmoilla ilman kynsilakkaa, vaikka opiskeluaikoina teinkin testin enkä käyttänyt moneen kuukauteen ollenkaan kynsilakkaa. Nyt minua kiinnostaisi kokeilla Kure Bazaarin lakkoja, mutta en ole vielä raaskinut panostaa niihin. Ehkä ensi vuonna!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti