perjantai 20. marraskuuta 2015

TGIF

Olen ihan perjantaitunnelmissa, vaikka lauantai on minulla yleensä aina työpäivä. Tämä viikonloppu vierähtää muutenkin töissä samoin kuin seuraava; minulla on vapaata seuraavan kerran vasta itsenäisyyspäivänä. Tänään on kuitenkin tasan kuukausi aikaa joululomani alkamiseen! Niin kuin olen aikaisemmin kirjoittanutkin, olen tehnyt käytännössä koko syksyn kuusipäiväistä, paikoin jopa seitsemänpäiväistä, työviikkoa. Niinpä pian edessä häämöttävä loma tuleekin tarpeeseen; en ole koskaan aikaisemmin tehnyt yhtä paljon töitä kuin tänä syksynä!

Olen tällä viikolla ollut tavallista väsyneempi, mutta muuten olen ihmeellisen hyvin jaksanut tämän syksyn pyöritystä. Jouluksi olen lähdössä Lappiin, mitä odotan kovasti. Lomani aikana aion myös tavata ystäviä, joille minulla on ollut harmittavan vähän aikaa tänä syksynä.

Vaikka tämä tuleva viikonloppu onkin työntäyteinen, on luvassa myös hieman juhlaa. Suuntaamme nimittäin huomenna miehen kummitytön minun töitteni jälkeen. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, luvassa on herkullista kakkua - mikäpäs sen parempi päätös työpäivälle!


Mitä te aiotte tehdä viikonloppuna? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti