maanantai 9. marraskuuta 2015

Muutamia hankintoja

Aloitetaanpa uusi viikko viimeaikaisten ostosten esittelyllä. En omasta mielestäni ostanut alkusyksystä juuri mitään ihmeellistä, mutta näin loppuvuotta kohti tahti on kyllä huimasti kiihtynyt. Vähän itseäkin ihmetyttää, miten yhtäkkiä on tarvetta yhdelle jos toisellekin asialle. Olen kuitenkin aika hyvin välttynyt heräteostoksilta, mihin aikaisemmin olen sortunut varsin usein. Kirjoittelin aikaisemmin syksyn taloustilanteeni olleen aika tiukka, mutta nyt tilanne on hieman tasoittunut onneksi. Tosin edelleenkään tilille ei jää mitään ylimääräistä, mutta talous ei sentään kaadu muutamiin ostoksiin!

Aloitan heti tärkeimmästä, eli Fazerin joulukalenterista. Olen ainakin viimeiset kuusi vuotta ostanut itselleni joka vuosi Fazerin suklaajoulukalenterin, eli sellainen oli saatava myös tänä vuonna. Joinain aamuina ajatus suklaasta on nimittäin ainoa keino saada itsensä ajoissa ylös sängystä! :D


Umbron tuulihousut bongasin parillakympillä alesta. Ne ovat aavistuksen väljät minulle, mutta koska ostin housut salireissuja sekä lenkkeilyä varten, ei reilu koko niin haittaa. Omistan jo ennalta yhdet tuulihousut, mussa ne ovat hyvin ohuet eivätkä lämmitä yhtään viileämmällä kelillä. Niinpä nämä olivat ihan tarpeelllinen ostos.


Lenkkipolkuja silmälläpitäen ostin myös Asicsin thermotrikoot, joissa on eräänlainen lämmittävä vuori. Jos Umbron housut ovat aavistuksen liian isot, ovat nämä puolestaan hieman tiukat minulle. En jaksanut sovittaa näitä, sillä yleensä S on minulle ihan hyvä koko. Koska trikoot kuitenkin istuvat reisistä hyvin ja kiristävät aavistuksen pohkeista, en ehkä vaihda niitä. En tosin ole ihan vielä uskaltanut irrottaa niistä lappuja, jos kuitenkin muutan vielä mieleni.


Kirjoittelin aikaisemmin tilanneeni netistä VILAn parkatakin. Valitettavasti S-koko oli minulle ihan liian iso, joten takki lähti saman tien palautukseen.  Täytyy katsoa, jos samanlainen takki sattuisi XS-koossa vielä vastaan, sillä malli oli mielestäni ihan kiva eikä takki muutenkaan ollut erityisen kallis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti