keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kampaajakäynti ja ulkoilua

Pääsin vihdoin ja viimein eilen kampaajalle! Hiusteni väri alkoi olla jo ärsyttävän keltainen, kun auringonpaiste ei enää luonnostaan vaalenna sävyä. Niinpä odotin kampaajakäyntiä todella paljon! Hiusteni tyvi värjättiin ja sävyä muokattiin Olaplex-käsittelyllä, joka sekä korjaa hiusten rakennetta että myös poistaa väristä keltaisuutta. Ensi kerralla ajattelin pyytää myös muutaman vaalean raidan hiuksiini, jolloin yleisilme vaalenee huomattavasti. En uskalla värjäyttää hiuksiani kokonaan vaaleiksi, sillä vaalea väri muutama vuosi sitten ärsytti päänahkaani jonkin verran. Sen vuoksi olen pitäytynyt pääasiassa tyven värjäämisessä sekä raidoissa.


Joudutte nyt tyytymään kännykkälaatuisin kuviin, mutta eiköhän niistäkin jotain selvää saa! Kuvissa muuten näkyy sävyn selkeä vaihtelu ulkona luonnonvalossa sekä sisällä keinovalossa. Sisällä säy on toffeisen ruskea ja ulkona puolestaan huomattavasti vaaleampi. Kampaaja muuten pitkästä aikaa suoristi hiukseni; luonnostaan kuivat ja karheat hiukseni ovat kesän jäljiiltä aina entistä kuivemmat ja karheammat, joten niitä ei kannata kovin paljon rasittaa kuumalla raudalla. Nyt Olaplexin jälkeen hiukset kuitenkin kestävät myös silloin tällöin käytettynä suoristusrautaa!


Minun käyttämäni kampaamo on koiraystävällinen, joten toisinaan Lenita on myös minun mukanani kampaajalla. Tällä kertaa hän jäi kotiin, mutta suuntasimme kampaajakäynnin jälkeen kuitenkin päivälenkille. Lenita kävi viime viikolla myös kampaajalla, joten nyt hänenkin turkkinsa on viimeisen päälle trimmattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti