perjantai 6. marraskuuta 2015

Juhla-asu

Ajattelin näin perjantain kunniaksi esitellä erään juhla-asun näin pikkujoulukauden lähestyessä - tai ehkä se on jo käynnissä. Loppuvuoden aikataulu näyttää sen verran täydeltä, ettei kalenteriin taida mahtua muuta kuin yhdet pikkujoulut. Minulla on marraskuussa nimittäin ainoastaan kaksi vapaapäivää! No, jouluna minulla on onneksi kahden viikon loma, jolloin voin ottaa vähän rennommin!


Tähän juhla-asuun valitsin Selectedin mekon, jonka ostin vuosi sitten Stockan Hulluilta Päiviltä. Tämä syksy oli muuten ensimmäinen kerta varmaan kymmeneen vuoteen, kun en pistäytynyt siellä ollenkaan! Olen yleensä selannut nettiä ja lisäksi pistäytynyt ainakin kerran myös tavaratalossa, mutta tällä kertaa en ehtinyt selata edes koko kuvastoa. No, säästyi ainakin rahaa!

Mekko oli minulle alunperin liian pitkä, mutta ompelija lyhensi sen helmaa minulle sopivamman pituiseksi. Pidän siitä, että mekon rypytys ja hihojen malli tuovat siihen hieman jujua. Pidän muutenkin todella paljon mustista mekoista ja minulta löytyy niitä aika monta kaapista. Yritän kuitenkin pitää huolen siitä, että niissä olisi jotain ideaa eivätkä kaikki mekot olisi toistensa kopioita.

Yhdistin mekkoon jälleen kerran Mint & Berryn kirjekuorilaukun sekä äidiltä saamani Rylkon korkkarit. Meinasin ensin laittaa klassiset mustat avokkaat, mutta päädyin kuitenkin näihin. Äidilläni on hieman minua isompi jalka, mutta sain kantapehmustimilla pienennettyä kengät suurin piirtein oikean kokoisiksi!

Hiustenlaittoon en vieläkään jaksanut panostaa - kiharat ovat aamuisen lettikampauksen jäljiltä. Latvat eivät ole kihartuneet kunnolla, mutta en antanut asian häiritä itseäni! Meikkikin on varsin kevyt, mutta laitoin huulille sentään hieman värikkäämpää punaa.

Mitä pidätte asusta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti