sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä

Hyvää Isänpäivää kaikille isille! Minä suuntasin heti näin aamusta tervehtimään omaa isääni; leivoin sitä varten eilen jo aiemmin blogissani esittelemiäni puolukka-valkosuklaaneliöitä. Näistä on muodostunut meidän perheemme yksi suosikkiherkuista, joten niinpä ne sopivat mielestäni hyvin isänpäivään. Olen todella huono leipomaan perinteisiä täytekakkuja ja usein kakut meinaavat muutenkin jäädä syömättä meidän perheessämme. Niinpä ajattelin näiden neliöiden olevan kakkkua parempi vaihtoehto!

Minusta isälle on aina vaikeaa keksiä lahjaa, sillä hänellä jos kenellä on kaikkea tarpeellista. Päätin tänä vuonna antaa hänelle lahjaksi itseottamani kuvan Lenitasta, sillä Lenita on kuin toinen lapsi minun vanhemmilleni. Lahjan isoimmaksi ongelmaksi muodostui kuvan ottaminen. Niillä kerroilla, kun minulla oli järkkäri käden ulottuvilla ja muutenkin aikaa kuvaamiseen, Lenitaa ei kuitenkaan yhtään huvittanut olla kuvattavana. Halusin Lenitasta kuvan ulkona auringonpaisteessa, mutta hän ei tosiaan ollut kuvaushetkellä erityisen yhteistyöhaluinen. Onneksi muutama otos kuitenkin onnistui ja valitsin muutaman kuvan teetettäväksi. Eri vaihtoehdoista päädyin lopulta tähän kuvaan, jossa Lenitasta näkyy muutakin kuin pelkkää mustaa karvaa. :D

Lenita

Meillä on yleensä ollut tapana käydä sukulaisten kanssa isänpäivälounaalla tai -illallisella. Tänä vuonna kaikki tuntuvat kuitenkin olevan niin kiireisiä, ettei sellaista ainakaan tähän isänpäivän tienoolle ehditty järjestää. Tämä isänpäivä on esimerkiksi minun ainoa vapaapäiväni koko marraskuussa viime viikon sunnuntaita lukuun ottamatta!

Myöhemmin iltapäivällä käymme vielä moikkaamassa miehen isää ja loppuilta kuluukin joulukoristeiden esiinlaiton parissa. Ehkäpä saan tänne blogiinkin muutaman kuvan meidän kotimme joulueleganssista!

Miten te vietätte isänpäivää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti