keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Iltapäivä äidin kanssa

Viime viikon tiistaina näin pitkästä aikaa äitiäni. Asuin aikaisemmin lähempänä vanhempiani ja äiti kävi usein luonani kahvilla. Nyt kun välimatkaa on enemmän, ehdimme harvoin nähdä.  Niinpä olikin hauskaa, kun ihan sattumalta osuimme yhtä aikaa äidin kanssa samaan paikkaan!


Poistun harvoin tällaisista tapaamisista ilman kotiinviemisiä eikä niin käynyt tälläkään kertaa. Äiti oli penkonut omaa laukkuvarastoaan ja päättänyt luopua parista laukusta. Niinpä lähdin kotiin kahden uudenveroisen laukun kanssa! Tuota Longchampin kukkalaukkua ihastelin pari kesää sitten; siitä tuleekin mahtava kesälaukku ensi kesäksi! Veska on muutenkin aivan uutta vastaavassa kunnossa.

Tämä toinen laukku on ostettu kuulemma Tallinnasta ja on käsittääkseni ihan oikeaa nahkaa.  Se ei aivan ensisilmäyksellä ollut omaa tyyliäni, mutta päätin antaa laukulle kuitenkin mahdollisuuden. Jos en loppujen lopuksi käytä sitä, myyn laukun eteenpäin!


Kirsikkana kakun päälle sain äidiltä Lumenen kosmetiikkalahjan, jossa on Bright Now -tuotteita. Sain vihdoinkin suojakertoimellisen version jo aiemmin tutuksi tulleesta voiteesta - otan sen heti käyttöön Vichyn vastaavan voiteen loputtua. Lisäksi sain kuivaa ihoa kosteuttavan öljyn, joka tulee varmasti testiin jossain vaiheessa. Tällä hetkellä käytän kuivimpiin kohtiin Nuxen öljyä, mutta tämä Lumenen tuote vaikuttaa myös mielenkiintoiselta.En itse tilaa tällä hetkellä mitään aikakauslehteä, mutta luen niitä kyllä erittäin mielelläni. Omia tämänhetkisiä suosikkeja ovat varmaankin Elle, Sport ja Fit. Pidin myös jo kuopatusta Oliviasta, vaikka ihan viimeisistä numeroista en löytänytkään enää niin paljon itselleni mieleistä luettavaa. Luen mielelläni myös MeNaisia ja Annaa - Kodin kuvalehdestäkin mielenkiintoisimmat jutut. Niinpä sain kotimatkan iloksi itselleni äidiltä kasan erilaisia naistenlehtiä! Ei hassumpi tiistai, etenkään tällaiselle materialistille! :D

2 kommenttia:

  1. Mä kans en tilaa mitään lehtee, mut käyn aina paperinkeräyksestä dyykkailee poisheitettyjä ja perin sukulaisilta :) Tosi kaunis toi eka laukku *0*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä ihana! Tosin näin marraskuussa ei kaikista ajankohtaisin laukku. :D

      Poista