perjantai 7. elokuuta 2015

Teehetki!

En ole ollenkaan kissaihminen, sillä kissat ovat minusta turhan ennalta-arvaamattomia. Koska omaan perheeseeni kuuluu muutenkin koira, olen enemmän koira- kuin kissaihmisiä. Ystävälläni A:lla on kuitenkin kaksi ihanaa siamilaiskissaa, joista pidän todella paljon. Syy tähän lienee se, että nämä kissat ovat luonteeltaan kovin koiramaisia ja erittäin kilttejä. En ollut nähnyt A:n kissoja vuoteen, joten olikin korkea aika käydä moikkaamassa Pilliä ja Pullaa!


En ole koskaan oppinut juomaan kahvia, vaikka pidänkin kahvin tuoksusta ja olen ollut aikoinaan jopa töissä kahvilassa. Olen kuitenkin suuri teen ystävä, ja A:n kanssa pidämmekin säännöllisesti teehetkiä maistellen uusia teemakuja. Meillä on myös sopivasti sen verran erilainen teemaku, että pystyn viemaan ystävälleni sellaiset teet, joista en itse pidä.


Teen kanssa nautimme tällä kertaa hedelmäsalaattia, jota tulee muuten tehtyä ihan liian harvoin! Hedelmäsalaatti on kuitenkin varsin helppo ja terveellinen herkku - etenkin verrattuna viime aikojen juustokakkuövereihin! Tämänkertaisessa hedelmäsalaatissa oli pääasiassa erilaisia meloneita, mutta siihenhän voi lisätä hedelmiä täysin oman maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti